Při šestém soutěžním večeru se taneční páry proměnily ve hvězdy stříbrného plátna. „Nejvíc mě bavil společný country tanec, při kterém jsem i na chvíli zapomněla na blížící se vyřazování. Pro mě osobně byl dnešek velmi rozporuplný,“ přiznala Adamczyková po skončení večera a záhy vysvětlila proč.

„StarDance mi dnes splnil tajné přání být alespoň na chvíli Rebelkou, mojí nejoblíbenější princeznou. Z toho jsem byla opravdu nadšená,“ svěřila se sportovkyně.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

„Ponořit se do tance mi navíc pomáhá i kostým, make-up a účes,“ pochvalovala si. Nakonec ale přišla studená sprcha. „Při vyřazování se mi ale nálada změnila o sto osmdesát stupňů, když vypadl můj Marek (Adamczyk – pozn. red.). Doufala jsem, že spolu dojdeme až do finále,“ svěřila, a možná tak nechtěně odhalila, že si věří na samotný postup do finále!

Video
Video se připravuje ...

Marek Adamczyk po StarDance: Naštvaný jsem maximálně na sebe 

Není divu, Adamczyková je velmi soutěživý typ a ze své sportovní kariéry není zvyklá spokojit se s druhým místem!

Únava a noční můra

Vypadlík Marek Adamczykpřijal konec podstatně smířlivěji. Možná i proto, že věděl, že osudný večer v tanci zásadně chyboval. „Zapomněl jsem kroky, což byla moje největší noční můra a nyní se mi přihodila,“ řekl herec a zároveň ocenil, že mohl se svou taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkovou (32) zatančit vše, na čem od léta pracovali.

„Se zvyšující se náročností soutěže jsem ale také začal pociťovat únavu,“ uznal. Soutěž však bude dál sledovat a pravděpodobně se zúčastní všech zbývajících soutěžních večerů. „Fandit budu všem a samozřejmě mé ženě,“ řekl Adamczyk.

Video
Video se připravuje ...

Eva Adamczyková ve StarDance pokračuje: Co říkaji na vypadnutí Krajča? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
118 fotografií