Cina má kurs 3,8:1 a Kopecká 6,2:1. Sázkaři se každopádně s bookmakery tak úplně neshodnou, podle jejich preferenci zvítězí Cina.

„Před branami finále zůstala Tereza Černochová, která byla největším překvapením a černým koněm soutěže, všichni finalisté nicméně patří k tomu nejlepšímu, co letošní ročník nabízí. Opět se ukazuje, že ženy to mají přeci jen složitější. Martina Viktorie Kopecká si svými výkony i milým vystupováním jistě získala řadu příznivců, pokud by ale dokázala porazit oba své sobotní soupeře, bylo by to spíše překvapení. Verner se opírá o zástupy fanynek ještě z dob sportovní kariéry, a i při tanci pak předvádí totální nasazení. Cina zase působí uvolněně a opět potvrzuje, že řeči o jeho všeobecném nadání mají své opodstatnění. Uvidíme souboj titánů, s ohledem na to, že Star Dance sleduje spíše konzervativní publikum, ale sázíme spíše na Vernera,“ říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.  

Tomáš Verner si důvěru sázkařů získával postupně, nakonec se mu to ale podařilo, když na jeho výhru aktuálně směřuje 35 % vkladů. To o Janu Cinovi sázkaři nepochybují od začátku, pozici favorita drží i před finále s 45 % podaných sázek. Martina Viktorie Kopecká půjde do posledního večera s 20 %, právě ona se ale v posledním týdnu na tiketech objevuje stále častěji a nelze tak vyloučit, že by finálovými kartami přeci jen dokázala zamíchat.   

VIDEO: Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video
Video se připravuje ...

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií