Na svém instagramu zveřejnila Miraiova někdejší tanečnice Lenka Nora Návorková příspěvek, v němž z celého srdce děkovala, že se mohla StarDance zúčastnit, i když to nakonec vzalo trochu rychlejší konec...

Jenže za krásnými slovy následovalo i o poznání smutnější přiznání. „…A ano, tahle doba je divná, ale je to tak. Tak mi, prosím, už nepište, ať chcípnu, že kvůli mně Mirai nepokračuje a podobný hnusy,“ poprosila a přiznala tak, že jí fanoušci zpěváka a frontmana populární kapely dávají zřejmě dost »sežrat«, že jejich favorit už dotančil. A přitom, jak tvrdil Mirai Blesku, se od Lenky určitě nenakazil, protože už se delší dobu neviděli. To ale nenávistné zprávy nezastavilo.

Blondýnka, která už taneční soutěž jednou vyhrála po boku Jiřího Dvořáka, si tím ale těžkou hlavu nedělá. „Uvidíme se (snad) 18.12. v 10. díle,“ prozradila optimistiky, že by se měla ukázat ve finálovém díle a dodala ještě: „Jo a buďte zdraví!“

Už minulý večer musela StarDance vynechat. O covidu promluvila pak těsně po skončení přenosu, v němž Mirai tančil s náhradnicí, tanečnicí Zdeňka Godly Terezou Pruckovou.„Začalo to jako fyzický problém, bolavá hnutá záda. Na to jsem zvyklá, nebylo to poprvé. Dnes se ale situace zhoršila a k bolesti zad se přidaly další potíže. Proto jsem se rozhodla jít preventivně na test. Bohužel mi vyšel pozitivní. Ta zpráva ke mně dorazila paradoxně při sledování a fandění při benefici,“ snažila se na instagramu vysvětlit. Jak je ale vidět, zřejmě marně. Diváci už si názor udělali. 

Zvlášť nyní, když už covid potvrdil i  Mirai! „Ano, bohužel je to tak. Strašně jsem se těšil na další dva tance, ale podle pravidel musím skončit, moc mě to mrzí, už kvůli všem těm lidem, co mi fandili a posílali hlasy.“ posteskl si zpěvák, který nebyl očkovaný. Důvodem bylo to, že už covid prodělal a měl protilátky. 

VIDEO: Hvězda StaraDance Mirai Navrátil: Dohra tokání s Šoposkou na večírku 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda StaraDance Mirai Navrátil: Dohra tokání s Šoposkou na večírku Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií