Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Živočišné zákulisí StarDance: Ebenovy klobásy a dechberoucí »beránek« Kostková!

/
  • Zábavné zákulisí StarDance
    1. prosince 2021 ● 09:18

    Sedmý soutěžní večer StarDance byl speciální – byl totiž charitativní, věnovaný Centru Paraple. Během něj se nejenom, že se vůbec nevypadávalo, ale také došlo na sbírku, během níž se podařilo vybrat téměř 22 milionů korun! Se zbývajícími soutěžními páry tentokrát vystupovali i lidé, jež nehoda či nemoc upoutala na vozíčkové křeslo. Co po skončení dalšího kola píší, alespoň někteří, na sociální sítě?

  • 1.

    Martina Viktorie Kopecká (35), farářka

    „Quickstep. A hlavně setkání s naším patronem Miroslavem Grillem. Dodal jsi nám sílu ve chvíli, kdy začínala únava, děkuju. Nikdy na celý ten týden s Tebou nezapomeneme,“ vzkázala vozíčkáři, s nímž účinkovala na parketu, krásná farářka Martina Viktorie Kopecká. „Vědomí, že jsme tančili s Tebou a pro Tebe, nám všem na chvilku dalo křídla. A moje ‚děkuju‘ patří i Marku Dědíkovi, protože se o Tebe dál můžu opírat a příště smím tančit bosá,“ těší se už dnes.

  • 2.

    Marek Dědík (38), tanečník

    Stejně nadšený byl i Martinin taneční partner Marek Dědík. „Nádherným sobotním večerem jsme se protančili quickstepem. Nejen, že byla vybraná úžasná částka pro Centrum Paraple, ale i my jsme si s Martinou Viktorií Kopeckou mohli prožít neskutečný zážitek - a to zaskákat si na Manhattanu,“ poznamenal v narážce na jejich originální taneční číslo.

  • 3.

    Mirai Navrátil (29), zpěvák

    Mladý zpěvák Mirai Navrátil, jenž minulý týden získal se svou kapelou Českého slavíka, ukázal něco, co běžnému divákovi zůstává skryto – jakým způsobem se v zákulisí StarDance občerstvují. „Já, Mára a jeho jitrničky pro lepší den,“ napsal ke snímku, na němž sedí vedle moderátora Marka Ebena (63) a pózuje s klobásami.

  • 4.

    Tereza Černochová (38) a Jan Cina (33)

    Známá zpěvačka Tereza Černochová, která vystupuje s Monkey Business, a herec Jan Cina věnovali svůj sobotní tanec zpěvačce Annie Lennoxové (66) a Róisín Murphyové (48). „Milujeme vás! Já jsem herec, ona je skvělá zpěvačka, a tančíme v české verzi pořadu Danicng With The Stars. Milujeme vás, vaši práci, vaši hudbu. Tahle noc patří vám, Bůh vám žehnej,“ říkají anglicky do kamery. V komentářích však reakce ani jedné slavné dámy nebyla, takže je možné, že se k nim tento krásný vzkaz skrze sociální sítě vůbec nedostal…

  • 5.

    Adriana Mašková (23), tanečnice

    Taneční partnerka Jana Ciny Adriana Mašková se svěřila, že si odtančené tango náramně užila. „Po paso doble další tanec, na který jsem se extrémně těšila. Udělali jsme si to úplně po svém, a nejvíc si to užili! A že nám padly hned dvě, to je jen třešničkou na tom všem a odměnou, za Honzovu práci! Děkujeme, že jste nás podpořili, a že se tak náš tangosen mohl stát skutečností! A hlavně děkuju Janovi Cinovi, byl jsi geniální!“ vyznala mu málem lásku tahle krásná brunetka.

  • 6.

    Tereza Kostková (45), moderátorka

    Známá moderátorka Tereza Kostková si pro sedmý večer StarDance prošla obrovskou proměnou – objevila se po boku Marka Ebena s neobvyklými kudrlinkami! Zatímco někteří půvabné dceři hereckého dua Petra Kostky (83) a Carmen Mayerové (77) psali, že jí tento účes zbytečně přidával roky, většina fanoušků byla nadšená. „Terezko, ten ‚beránek‘ ti sluší!“ reagovala například herečka Martina Preissová (46). „Rozpuštěný kudrny taky dobrý,“ přidala se Adéla Gondíková (48).

  • 7.

    Galerie

    Na další snímky ze sedmé epizody tohoto pořadu plného tance, noblesy a elegance, se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

    Video
    Video se připravuje ...

    StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

    Fotogalerie
    43 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy