Halina se k nákaze přiznala na sociální síti, kde o tom fanoušky informovala. K lehčímu průběhu jí pomohl i protilátkový koktejl. „Šla jsem v sobotu na monoklonální protilátky do nemocnice na Karlově náměstí,“ svěřila se v Showtime Pawlowská, která byla přitom proti covidu plně očkovaná.

Spisovatelku nakazil její přítel Karel Czaban, který to chytil někde venku. „On se domnívá, že to na něj někdo prsknul venku, protože nikde jinde nebyl. Pak nakazil mě a já jsem nakazila vnuka Huga. Ten na tom byl nejlépe, ale přítel skončil v nemocnici. Naštěstí už je doma,“ svěřila se Blesku Halina.

VIDEO: Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba!

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská 6 let po smrti manžela (†60) otočila: Druhá svatba! Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Czaban byl v nemocnici se svým kamarádem. „Byl to jeho nejlepší kamarád a bohužel na covid zemřel,“ dodala Pawlowská, která již tento pátek pokřtí svoji poslední knihu Milý Bene.

Jako kmotra jsem si vybrala Bena Cristovaa, prostě jsem mu zavolala: Milý Bene, pokřtil byste mi knihu? A on okamžitě souhlasil. Bena má rád můj vnuk a tak nějak cítím, že si rozumíme,“ usmívá se příležitostná herečka, která s radostí vzala roli v primáckém seriálu ZOO. 

Potěšilo mě, že se exteriéry natáčí v zoologické zahradě ve Dvoře Králové, protože jsem tam měla velkou lásku, ošetřovatele, se kterým jsem dokonce byla několikrát v Africe,“ svěřila se Halina. 

Fotogalerie
23 fotografií