Přestože herečka Veronika Žilková ještě není ve věku, kdy by se nacházela v ohrožené skupině lidí, pro které by mohla být koronavirová nákaza fatální, své zdraví si střeží. Po dvou vakcínách proti nebezpečnému viru, který i v naší republice stál život tisíce lidí, si nechala po sedmi měsících aplikovat ještě další.

A bylo zle. Tedy, zle nebylo Žilkové, ta neměla žádné vedlejší účinky, ale zle bylo na jejím instagramovém profilu. Tolik nepříjemných zpráv se jí zde snad ještě nikdy nesešlo!

Herečka, známá například z komedií Babovřesky či ze seriálů Kameňák a Hvězdy nad hlavou, sdílela totiž momentku před budovou, v níž sídlí její praktický lékař, s popiskem: „Trošku jsem se bála, což je normální, ale třetí dávka oočkovaná, držím palce všem, které očkování teprve čeká.“ A rázem byl oheň na střeše.

Pod příspěvkem se to začalo hemžit velice nepříjemnými zprávami. Někteří se ji jali přesvědčovat, že ji očkování beztak nijak neochrání, jiní byli dokonce ještě drsnější. „Kristepane, tímto končím se sledováním!“ upozorňovala ji například jedna dáma.

VIDEO: Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti! David Turek

„Myslím, že není důvod odcházet z této společnosti kvůli očkování,“ nechápala Žilková, která byla tou samou osobou jak před očkováním, tak i po něm. „Na světě jsou i jiná témata, nikomu žádný názor nevnucuju. Jen jsem sdílela aktualitu dne. Všichni máme svobodu názoru…“

Jak se ale později ukázalo, kromě „hejtů“, jimiž je svět internetové anonymity plný, se u ní sešlo i množství těch, co chápali, že je očkování potřeba. A leckdo rovněž přiznával, že je již přeočkovaný. „Žádná škoda, sledovat vás budou ti zodpovědnější,“ reagovali na fakt, že paní Veronika možná kvůli své upřímnosti přišla o nějaké ty followery.

Fotogalerie
63 fotografií