Jak už patrně v každém koutu republiky každý ví, vítězem jubilejní desáté řady StarDance se stala herečka Veronika Khek Kubařová, kterou parketem celé měsíce provázel pohledný mladý tanečník Dominik Vodička. I když byli favority na vítěze, rozhodně nic neměli jisté. Celý týden byl ve vedení právě Jakub Vágner s Michaelou Novákovou. „Je to velmi těsné, těžko říci, kdo to bude,“ řekl Blesku zdroj ze StarDance v sobotu okolo 22. hodiny.

A právě těsně poražený Jakub Vágner uzavřel před časem sázku s Dominikem Vodičkou, protože stejně jako bookmakeři i on měl tušení, kdo bude nakonec vítěz. „Strašně přeji vítězství Verunce a Dominikovi, protože my jsme jim fandili od samého prvopočátku. Já jsem jim předpověděl, že zvítězí, a zopakuji to znovu, aby to Dominik dodržel. Slíbil mi, že když s Verunkou vyhraje, tak přestane kouřit, takže teď má velký problém,“ prozradil Super.cz pobaveně rybář.

Vágner si sice cenu neodnesl, zato v soutěži nejspíš získal něco po citové stránce mnohem cennějšího. Po celou dobu jeho účinkování v taneční soutěži se šuškalo, že mezi ním a taneční partnerkou Míšou přeskočila více než jen kamarádská jiskra. A vypadá to, že to bude pravda. Jak Vágner přiznal pro deník Aha!, pár spolu bude i o vánočních svátcích. „Na Vánoce za Míšou určitě zajedu, uvidíme se! Ale kapra jí chystat nebudu, protože ona ryby nejí,“ svěřil se s blízkými společnými plány.

VIDEO: První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt!

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Kubařové a Vodičky po StarDance: Musíme si zařídit společný byt! Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
78 fotografií