Druhé kolo StarDance a první vyřazování mají už soutěžící za sebou a nervy z toho, aby něco živě v televizi nepokazili, už opadly. Po skončení vysílání se tak všichni přesunuli na dobré jídlo a pití a nedrželi se zpátky - někdo si dopřál na noc obří burger, někdejší biatlonistka Gabriela Koukalová (29) zase spokojeně upíjela z velkého půllitru piva a bavila se s Radkou Třeštíkovou (38), která měla podezřele blízko i ke svému tanečníkovi.

Někdo si dopřál i cigaretku venku před podnikem, a v tom byl tentokrát zřejmě kámen úrazu. Rozjařená společnost byla pravidelně o něco hlučnější, než jak by se v sobotu v noci, dávno po 22. hodině, asi slušelo a patřilo. Někdo z místních si tak zřejmě stěžoval, a tak tam podle informací Blesku kvůli rušení nočního klidu přijela hlídka městské policie. Zdálo se, že vše řeší ale jen se dvěma účastníky mejdanu po StarDance, youtuberem Karlem 'Kovy' Kovářem (23) a zpěvačkou Tonyou Gravesovou (49).

Těžko říct, zda byli snad nejhlučnějšími elementy právě oni, nebo byli spíš zvoleni kolektivem jako největší »okecávači« a vysláni, aby se strážníky vše vyjednali v klidu a míru. Pokud je blízko pravdě druhá možnost, nebyla to podle všeho špatná volba. Zpěvačka totiž jednoho policistu hladila po ruce a hledala u něj soucit, youtuber si zase s jeho kolegou zřejmě udělal selfie. Zatím to tak vypadá, že ve StarDance asi načerpá dost zážitků, které může zužitkovat ve svých vtipných videích na internetu.

Na párty po skončení přenosu se objevil také odborný poradce Jan Onder (34), který se tak na veřejnosti ukázal poprvé od pátku 11. října, kdy se s herečkou Danou Batulkovou (61) nezachovali zrovna férově na veřejném rozloučení s Karlem Gottem (†80) na Žofíně. Přišli totiž v době, kdy už se dovnitř pouštět nemělo, ale pravidel se nedrželi a předběhli navíc celou frontu, která tam několik hodin čekala na vpuštění. Ve společnosti ostatních se sice Onder na mejdanu zřejmě dobře bavil, jenže jakmile osaměl, zakrýval si obličej rukama, jako by se bál, že ho fotografové zase zachytí při nějakém faux pas.

VIDEO: Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
250 fotografií