Do půl těla nahý, zato oblepený růžovými tejpy, jež mu mají ulevit od bolestí. Expřítel modelky Elišky Bučkové (30) trpí pod vedením tanečnice Michaely Novákové jako zvíře.

„Přátelé, máme tu první zranění! Jak mě Míša poučila, je to deltový sval,“ popisoval, zatímco si partnerka chystala další z tejpovacích pásků. „Nechceš to dávat přes ty chlupy?! Míšo?! Děláš si ze mě p*-del?! Jak to z nich potom sundáš?!“ hrozil se Vágner ve videu z tréninku. Míša nehnula brvou: „Strhnu to i s chloupky...“

A rozpustile vedli debatu, jestli ona může (nebo nemůže) vědět, jak to bolí... Na dalším záběru ho tanečnice z legrace tahá na parket lasem, on prosí, ať ho po pěti hodinách tréninku už nechá! Už ví, že udělal chybu, když se nechal naverbovat mezi desítku soutěžících StarDance X, která začne na podzim v ČT. „Vždy jsem to suverénně odmítal. Nicméně letos mě k tomu lidé z mého okolí a někteří členové rodiny začali přemlouvat, abych to vzal,“ přiznal syn muzikanta Karla Vágnera (77). Podlehl, zakusil a s oblibou říká, že se nemůže dočkat chvil, až ze soutěže vypadne.

Fotogalerie
18 fotografií