Voyo dnes večer uvedlo další epizodu reality show Survivor Česko & Slovensko. Dobrodruhy dohání neúprosný hlad, a v jednom z kmenů se dokonce ochutnala v touze po mase tarantule. Tím odvážným byl streamer Tomáš (40), který si pavouka celkem vychutnal a přirovnal ho k „opečené bramboře“. Na ostrově se také objevily další skryté symboly individuální imunity, které mohou řádně zamíchat vývojem hry.

Zatímco u Lovců našel nápovědu opět art director Bandurko (30), u Titánů to byla zase herečka Ivana Jirešová. Té se posléze podařilo najít i druhou část ke své imunitě - a tudíž ji jako první (a prozatím jediná) v celé soutěži úspěšně zkompletovala.

Souboj o kmenovou imunitu byl tentokrát hodně mrazivý - zatímco jedna členka z každého týmu ležela v dřevěné nádrži, ostatní do ní postupně přilévali vodu. Záhy měly obě dámy, u Titánů influencerka Yenifer (30), u Lovců programátorka Nikola (31), nad vodou jen nos a brzy ani to ne. Nakonec to jako první vzdala Yenifer, takže na soutěž o imunitu individuální šli Titáni. Jejím držitelem se stal tanečník Martin Prágr (29), známý ze StarDance ...když hvězdy tančí.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Další skryté imunity ve hře! TV Nova

Na Martinovi bylo pak rozhodnutí, koho pošle do duelu. Zatímco kmen vyhlasoval Jirešovou, která nepoužila svou imunitu, aby se ochránila, Prágr jí určil za soupeře extrovertního investora Radka (39). Hru, ve které šlo o skládačku, pak Ivana prohrála. Ve svém 34 dni soutěže hru opustila. „Moje mise byla získat sebedůvěru na věci, který mě čekají v mým osobním a rodinným životě, určitej odstup a sílu se podívat i z jiného úhlu na to, co mám řešit. A to se povedlo,“ uzavřela hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Jako jedna z mála celebrit tak odešla po duelu, ne proto, že by to vzdala. To, že Jirešová vypadla, se ale ví už zhruba od půlky března. Nejenom, že ji fanoušci vyfotili na letišti, ale byla k vidění i v obchodních centrech na nákupech, objevila se na premiéře nového seriálu Lež na pláži... a také se vrátila na prkna, která znamenají svět, tedy do divadla, takže veškeré utajení bylo k ničemu.

Kromě toho natáčela TikToková videa se svou dcerou Sofií (18). „Je to opravdu částečně i moje chyba. Já jsem ji dávala na sociální sítě, to jsem neměla,“ kála se mladá žena, která bojuje s poruchou osobnosti a anorexií, s pomyslným křížkem po funuse pro eXtra.cz.

Fotogalerie
47 fotografií