Žhavou líbačku ovšem předvedou jen v rámci natáčení seriálu Jedna rodina, kam oba naskočili nově do třetí série. V úterním díle se bude Vilém (Vašek Matějovský) stále snažit dobýt Olžino (Patricie Pagáčová) srdce. Žádný z jeho pokusů zatím nebyl úspěšný, dokonce by se dalo říct, že zatím to byl spíše naprostý propadák. Štěstí se na něj ale nakonec usměje a zajiskří to mezi nimi. 

Partnerské napětí bude panovat i mezi dalším párem. Vágymu (Mirek Vladyka) a Markétě (Erika Stárková) se blíží termín pro umělé oplodnění. Předtím ale musí Vagy absolvovat vyšetření, při kterém se ukáže, v jaké kondici jsou jeho spermie. Je z toho pochopitelně hodně nervózní. Má strach, že svou lásku zklame. 

A v neposlední řadě budou muset řešit menší trable i ostatní aktéři. Ruda (Jan Vondráček) je v pozici křena, kterého dělá Bobovi (Pavel Zedníček) a Isabelle (Chantal Poullain), naprosto spokojený. Plánuje s nimi společnou budoucnost a občas to vypadá, že ani jim není tak úplně na obtíž. Plány jim překazí Oldřiška (Ivana Andrlová), která si přijede odvézt Rudu zpátky domů. 

 

Fotogalerie
56 fotografií