Podle televize Nova to byly pořádné nervy, ale nakonec se hereckou legendu podařilo přemluvit, aby účinkovala v silvestrovském speciálu Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd!

Když jsme si řekli, že letos bychom rádi natáčeli i s Jiřinou, znělo to jako sci-fi . Nechtěli jsme ji jen jako VIP osobnost, která jen přijde, ukloní se, sklidí potlesk a zase zmizí, ale jako herečku a legendární bavičku, jež bude plnohodnotnou účinkující,“ přibližuje jeden z moderátorů Aleš Háma (50).

„Bylo nám jasné, že ji musíme něčím hodně zaujmout. Že to Jiřinu s námi musí hodně bavit,“ dodává Háma.

Jeho parťák Ondřej Sokol (52) ale přiznal, že to s hvězdou neměl vůbec lehké. „Napsal jsem Jiřině Bohdalové stand-up přímo na tělo. Osobně jsme jí ho představili. A trnuli jsme. Nejprve neřekla nic. Po chvíli naštěstí pomohlo to, že jí my dva přijdeme roztomilí, že nám fandí a že si scénku sama přepsala, aby byla opravdu vtipná,“ prozradil Sokol. Prvně se ho to sice trochu dotklo, nakonec si ale řekl, že udělá cokoliv, aby vystoupil v Silvestru právě s Bohdalkou.

Kromě Jiřiny Bohdalové se v Noci plné hvězd na Nově dále objeví třeba Václav Kopta (58), Adéla Gondíková (50) s bratrem Daliborem (53) či Patricie Pagáčová (35). A také hvězdy konkurenčních televizí, což rozhodně není obvyklé! Počítá se s moderátorem Všechnopárty na ČT Karlem Šípem (78) i s tvářemi televize Prima – Janem Krausem (70) a Liborem Boučkem (43).

Ještě předtím na diváky Novy čeká ve 20:40 speciální díl vědomostní soutěže Na lovu. O výhru, která bude věnována na charitativní účely, budou bojovat moderátor Leoš Mareš (47), zpěvačka Monika Absolonová (47), módní návrhář Osmany Laffita (58) a Vojtěch Dyk (38).

V tomto dílu se objeví všech pět lovců, a dokonce i Aleš Háma v roli asistenta Ondřeje Sokola. „Protože je to speciální silvestrovské vydání, tak budu Ondřejův asistent. On by to sám nezvládl,“ usmál se Háma. „Budu i trošku soutěžit. Budu stéblo, kterého se mohou soutěžící chytit, když budou potřebovat radu,“ doplnil.

ČT přebrala Nově Gondíkovou

Milovníci klasických scének si přijdou na své v České televizi. Ty jim představí Richard Genzer (57) a Adéla Gondíková (50), kteří je pozvou do obýváku. Chybět nebudou ani speciály pořadů ČT.

Veřejnoprávní Česká televize začne silvestrovský program v osm večer Zázraky přírody. Diváky čeká závod moderátora Vladimíra Kořena (49) se psy, soutěž v pojídání a naučí se také kouzlo! Nouze nebude také o zajímavé hosty – Miroslava Hanuše (60), Otakara Brouska ml. (66), Jakuba Koháka (49) a Miloše Knora (56).

Pak následuje Všechnopárty, takže Karel Šíp nebude chybět ani na »domovské« stanici. Tentokrát jako hosty přivítá glosátorku Zuzanu Bubílkovou (71), písničkáře Pokáče (33), ale také Václava Koptu, se kterým se objeví i na Nově!

Jako vyvrcholení silvestrovského programu vsadila České televize na osvědčené scénky z uplynulých 70 let, které zároveň slaví. Ve 21:55 odvysílá pořad Silvestr – pořád nás to baví. Diváci se mohou těšit na legendární scénky, ale i zapomenuté poklady. Moderátorskou dvojicí budou Adéla Gondíková a porotce ze StarDance Richard Genzer. Diváky pozvou do obýváku, který se mění v čase tak, jak si mnozí pamatují...

A zase ten Geňa

Diváky televize Prima letos čekají hned tři silvestrovské speciály oblíbených pořadů. Ani zde nesmějí chybět známé tváře, a to ani ty, které si odskočí i na jiné stanice...

Ve 20.15 začne speciál zábavné show Inkognito, kde se čtveřice osobností snaží uhodnout profesi jednotlivých hostů nebo jejich identitu. Moderuje jako vždy Libor Bouček a mezi »hadače« možná usedne i Richard Genzer.

Pak následuje Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka a nakonec přijde Prima Partička Silvestr, kde rozjedou improvizační show Michal Suchánek (58), Daniel Dangl (48), Igor Chmela (52) a Michal Novotný (44) a opět Richard Genzer!

Video
Video se připravuje ...

Adriana Sobotová o Vánocích s Luďkem: Shon mi nevadí. Silvestr nemáme rádi Kisa Císařová, Dan Kristl

Fotogalerie
49 fotografií