Loni si Bohdalová předávání cen ankety populární hudby užívala ve společnosti Ivany Gottové, letos chtěla jít s vnukem Vojtou a jeho manželkou. Na předávání se těšila - nechala si dokonce od krejčího ušít nový, smaragdově zelený kostým a o akci hovořila i v týdnu na křtu Michala Davida. „Na Slavíky se těším, ale musím dávat pozor, abych někde nenastydla! Ten teplotní skok oproti Kanárům je velký,“ svěřila se Jiřinka kolegům s odkazem na dovolenou, ze které se nedávno vrátila.

Nakonec ale chyběla a pořadatelé měnili zasedací pořádek i předávajícího jedné z cen. "Paní Bohdalová se odpoledne omluvila s tím, že onemocněl její doprovod. Sama se pak pochopitelně na takto velkou akci nevydala," prozradil Blesku jeden z organizátorů. Byť jistě byla v obležení svých přátel, bez garde se prostě do společnosti nechodí. Po překonaných zdravotních potížích je herečka sice fit, ale i tak potřebuje za zády někoho blízkého, kdo jí poskytne rámě při chůzi a podobně. 

Zlatým slavíkem se při pátečním živém přenosu TV Nova pak už potřetí stal Marek Ztracený, kategorii zpěvaček opět vyhrála Ewa Farna, která se stala také Absolutní slavicí.

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let! David Turek

Fotogalerie
183 fotografií