Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Top momenty Slavíků: Kdo měl lesk, kdo dostal bídu (a mouku) a kdo to zbořil?!

/
  • Český slavík
    25. listopadu 2023 ● 00:29

    Ceny Český slavík jsou rozdány a přímý přenos byl opět plný překvapení, trapasů a nezapomenutelných momentů. Moderátoři Aleš Háma a Ondřej Sokol se krotili a moc tentokrát neuráželi své kolegy. 

  • 1.

    Jan Bendig

    Zpěvák Jan Bendig se stal obětí útoku už na červeném koberci. Neznámý člověk na něj při příchodu vysypal pytlík s moukou! Honza to měl v očích, na stříbrném saku...

     

    Co to mělo znamenat, že by rasistický útok? Detaily se nepodařilo zatím zjistit. Honza byl úplně v šoku a jel se domů převléct, vystoupení s Monikou Bagárovou ale stihl.

  • 2.

    Překvapení mezi zpěvačkami

    Fanoušci Evy Burešové si byli jistí, že si Slavíka odnese... a ono nic. Bronz si odnesla Monika Absolonová, stříbro Lucie Bílá a zlatou slavicí se stala Ewa Farna

     

    Děkuji všem, co mi posíláte hlasy. Mám 4 stříbrné a 21 zlatých slavíků. Jsem šťastná a myslím, že si to zasloužím. Nenechte se nikým a ničím rozdělit,“ řekla Bílá. 

     

    Vždycky si říkám, že budu vtipná, a vždycky se tady dojmu. Mě to tady fakt dojímá,“ neudržela se Ewa, která si letos ke třicetinám nadělila O2 arenu. 

  • 3.

    Rozjetá Helena

    Písničkou z filmu Noc na Karlštejně zahájila svůj pěvecký set Helena Vondráčková, která se po 15 letech objevila na Slavících. Ve zlatém komplítku na jedno rameno byla úchvatná! 

     

    V 76 letech být v takové kondici, jako je Helena, je na zápis do Guinessovy knihy. Dlouhá noc a 60 let na scéně mluví za vše. Po vystoupení nabitém energií si vysloužila potlesk vestoje. 

  • 4.

    Pětkrát potlesk vestoje

    První potlesk vestoje si vysloužila Helena Vondráčková, ale nebyla zdaleka jediná. Po ní to byla Jitka Čvančarová, která zpěvem a slovem připomněla Yvonne Přenosilovou, potřetí hosty zvedla Ewa Farna jako absolutní vítězka, počtvrté Václav Neckář a popáté Václav spolu s Martou Kubišovou

  • 5.

    Tajné popíjení

    Vojta Dyk do sálu pronesl kabelu, v níž měl nejenom alkohol, ale i kelímky. Kdokoliv vyhrál, byl u Vojty a slavil. Stříbrný slavík má prostě tah na branku a rozhodně se s vodou na stole nespokojí. 

  • 6.

    Pláč Dyka a výčitky manželce Táně

    Vojta Dyk na galavečeru zazpíval píseň Táto. Než ji dopsal, tak táta zemřel doma ve své posteli obklopený rodinou. „Měli jsme čas na odchod, čas pro sebe, bylo to krásné období," přiznal zpěvák. 

     

    „Začal jsem hodně pracovat, koncertovat a zpívám, kde se dá. Jsem opět na druhém místě, ale odsud mě málokdo může ohrozit. Chtěl bych poděkovat své ženě, která mě podporuje, až na pár dní v měsíci,“ poděkoval zpěvák, co se stal Stříbrným slavíkem. 

  • 7.

    Odbouraná Ewa Farna

    Ewa Farna se stala zlatou slavicí a i tou absolutní.  „To si děláte srandu, už jsem si dala prosseco! U mě doma už se spí, tohle je pro mě poprvé po 17 letech, to zní divně. Děkuju, moc si toho vážím,“ poděkovala Farna. Překvapivě ji na akci nedoprovázel manžel, který zůstal doma s dětmi, ale kolega. 

  • 8.

    Václav Neckář v Síni slávy

    Do Síně slávy vstoupil Václav Neckář, který nedávno oslavil 80 let! Zpěvák má 4 stříbrné a 10 bronzových slavíků. Čtvrtý potlesk vestoje pro Václava! „V roce 1965 jsem byl poprvé na Slavíku, zlatý ani český jsem ještě nebyl, budu muset ještě počkat,“ řekl zpěvák. Do Síně ho uvedla Marta Kubišová a to opravdu nikdo nečekal. Potlesk vestoje popáté. Neckář zazpíval píseň Andělé strážní. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství? David Turek

    Video
    Video se připravuje ...

    Marek Ztracený po třetí výhře ve Slavíkovi: Jsem trochu "ztracený" David Turek

    Fotogalerie
    314 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 63

fany22: Já mám Absolonovou ráda. Ale proč by měla vyhrát? Není to soutěž, ani se výkony nedají změřit, je to jen anketa popularity, záleží na tom, kolik kdo dostane hlasů. A Monika zpívá hlavně v muzikálech. Hity žádné. A možná se tentokrát podvádět moc nedalo, když z jednoho tel. čísla šla poslat jen jedna sms.

(25. 11. 2023 17:44)

jajas: Někde jsem četl reakci na slavíka ke Krajčovi tam bylo napsáno: "Zřejmě v domnění, že umělec si může dovolit všechno, se neobtěžoval se společenským oděvem, jaký si taková událost vyžaduje a vzal si letní model pyžama z lodi Enterprise." 😃 To bylo trefné! 👍
A pokračovali: "O to větší kontrast to pak byl, když si stříbrní rapeři ATMO music přišli pro slavíka v decentních oblecích. Jo, kluci vědí, co se sluší a patří." 👍 🙂

(25. 11. 2023 17:12)

jajas: "Umělkyně v podprdě".... 👎

(25. 11. 2023 17:00)

jajas: Prostě taky stárne....nemyslím, že by jí to udělalo líčení, účes nebo oblečení....prostě roky jsou tady. Plasiky patrně nemá....je jaká je....

(25. 11. 2023 16:02)

jajas: Burešová tam "zpívala" nějakou písničku, bylo jí prd rozumět, zato to divadélko, co tam u toho přehrávalo bylo víc než trapné....no úplné "drámo"! 👎 😃

(25. 11. 2023 15:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy