V porovnání s tím, co se v reality show Big Brother děje nyní, se nedávná silně vyhrocená kauza s trenýrkami jeví jako naprostá banalita. David a Vítek v rámci tajného úkolu předstírali spor kvůli tomu, že měl David Vítka načapat, jak masturbuje nad jeho spodním prádlem.

Pozornost Davidovi nepomohla...

Jen co vyšlo najevo, že bylo celé drama pouze sehrané, přiznal Vítek Davidovi, že mu trenky sebral doopravdy. Nebyl za tím ale žádný erotický záměr – šlo jen o vtip, za který se Vítek upřímně omluvil. David ovšem omluvu nepřijal a Vítka obvinil, že ohrozil jeho rodinu. „Před oběma národy jsi ze mě nechal udělat debila bez toho, aniž bych já to věděl. Skoro jsi mi sebral moji rodinu. Všechno, o co celý život bojuji,“ soptil před kamerami. 

Celá kauza rozdělila diváky na dva tábory a Davida Takáče vynesla do centra pozornosti... To ale zřejmě nemělo takový efekt, v jaký fitness trenér ze Senece nedaleko Bratislavy doufal! Namísto nahnání hlasů mu to vyneslo odhalení jeho závažné kriminální minulosti.

Video
Video se připravuje ...

Big Brother 2023: David přistihl Vítka při masturbaci TV Nova

Členem násilného gangu

Netrvalo dlouho a diváci vyšťourali, že byl David před lety součástí nejobávanějšího zločineckého gangu na Slovensku, který si říká sýkorovci. A nejen to: za vydírání, ke kterému se sám přiznal, byl v minulosti odsouzen na osm let.

Takáč a další členové gangu tehdy měli vyvíjet hrubý nátlak na dealera drog v oblasti Modry a pod pohrůžkami z něj mámili velké částky peněz. Pod hrozbami pak požadoval dvacet tisíc eur (bezmála půl milionu korun) také od jisté ženy. K tomu má navíc na krku autonehodu, při níž srazil chodce, způsobil mu zranění a namísto pomoci z místa ujel. Dnes se přitom ve vile prezentuje jako křesťansky založený moralista.

Všechno zatajil

Takáč veškerou svou bohatou kriminální minulost před Novou zatajil a v klidu podepsal smlouvu, jako by se nechumelilo. Když informace vyšly najevo, produkci se to pochopitelně vůbec nelíbilo – a David musel z minuty na minutu okamžitě vilu opustit! Nestihl si ani sbalit kufry. 

Sbohem, Davide!

„Rozhodl jsi se skrýt informace, které jsou v rozporu se zněním smlouvy, kterou jsi podepsal, a to znamená porušení smlouvy. Produkce se rozhodla tě diskvalifikovat s okamžitou platností. Můžeš opustit zpovědnici dveřmi po tvé pravé ruce. Sbohem, Davide,“ sdělil tajemný hlas Takáčovi ve zpovědnici. Nedostal ani příležitost rozloučit se s ostatními soutěžícími.

Video
Video se připravuje ...

David se svěřuje Big Brotherovi, že mu Vítek skutečně ukradl spodní prádlo. TV Nova

„Spolubydlící, každý z vás podepsal smlouvu, ve které jste deklarovali určité informace. Zjistili jsme, že jeden z vás tajil něco, co podle významu smlouvy dává produkci právo takového člověka okamžitě diskvalifikovat. Na základě těchto okolností byl váš spolubydlící David před několika minutami diskvalifikován. Nyní připravte všechny Davidovy věci,“ poručil následně hlas šokovaným spolubydlícím. 

Krutá realita

Ti nejdřív překvapivé zprávě odmítali uvěřit a mnozí byli přesvědčeni, že jde zase jen o nějakou výzvu. Tentokrát je to však realita. „Soutěžící David je ze soutěže vyloučen. Tím, že před podpisem smlouvy o své účasti zatajil závažné informace, porušil pravidla,“ řekl Blesku PR manažer televize Nova Daniel Maršalík. David Takáč o svou šanci na výhru definitivně přišel. 

Fotogalerie
149 fotografií