Kontroverzní postava anglického showbyznysu Josie Cunninghamová šokovala veřejnost, když oznámila, že čeká své již šesté dítě. „Je to pro mě trochu šok, ale nedávno mě hospitalizovali kvůli zvracení a omdlévání a zjistilo se, že už 4 měsíce čekám malou princeznu,“ oznámila na sociální síti. O několik dní později se omlouvala, že nestíhá všem odepisovat, protože skončila znovu v nemocnici. 

Kdo je otcem dítěte, zatím neprozradila. Narození zatím nejmladší dcery Destiny ale provázely události jako z telenovely. S jejím tatínkem začala výstřední tmavovláska tvořit pár v roce 2018. Již po deseti dnech došli k závěru, že jsou spřízněné duše, a zasnoubili se. 

Pak jí ale snoubenec představil svého syna, s nímž ho sice nepojí pokrevní pouto, ale kterého vychovával od jeho pěti let. A bylo zaděláno na problém. Mladík totiž začal svou novou macechu silně přitahovat, až z toho posupně vznikl poměr.

Jen pět měsíců po narození malé Destiny, tedy v březnu 2020, všechno veřejně přiznali. „Nejsem pyšná na to, že spím se svým nevlastním synem, ale je fakt sexy,“ svěřila se Josie deníku Mirror. Zda je její nevlastní syn otcem zatím nenarozeného miminka, to modelka neprozradila.

Lístky na porod

Josie Cunninghamová si získala pozornost veřejnosti již několikrát. Před lety se například pokoušela prodávat lístky na živý přenos ze svého porodu nebo podstoupila interrupci, když jí lékaři odmítli udělat plastiku nosu, právě z toho důvodu, že byla v té době těhotná. 

Další potrat chtěla podstoupit, když se pokoušela dostat do reality show Big Brother. „Potrat posilní moji kariéru. Příští rok touhle dobou nebudu mít dítě, ale budu slavná, budu řídit růžový Range Rover a koupím si velký dům. Nic mě nezastaví,“ uvedla tehdy

Nakonec to ale neudělala. „Nedokázala jsem to. Myslela jsem, že to udělám, ale nemohla jsem. 24 hodin před tím jsem cítila první kopnutí miminka a nemohla jsem to dostat z hlavy,“ svěřila se. 

VIDEO: Na potraty nechodí jen ženy ze sociálně slabších skupin, říká odbornice

Video
Video se připravuje ...

Na potraty nechodí jen ženy ze sociálně slabších skupin, říká odbornice. Andrea Ulagová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
21 fotografií