Katrina Amy Alexandra Alexis "Katie" Priceová se proslavila už v 90. letech pod pseudonymem Jordan. Při pohledu na snímky z té doby se ale zdá, že je na nich docela jiný člověk. Jen svůj hrudník si nechala vylepšit rovnou třináctkrát a nešetřila ani na jiných částech těla. 

Loni například navštívila Turecko, kde podstoupila celkový "servis". Nechala si udělat liposukci celého těla, lifting kůže okolo očí a úst, liposukci pod bradou, a nechala si vstříknout tuk do hýždí. Jen osm měsíců poté si nechala opět zvětšit prsa a letos v únoru podstoupila na klinice v Belgii úpravu očních víček a obočí.

Po tolika zákrocích a ztrátě svého přirozeného vzhledu čas od času čelí Katie kritice. V talkshow moderátorky Lorraine Kellyové (62) Katie prozradila, že občas její rozhodnutí nechápe ani její vlastní matka. 

„Podstoupila jsem lifting obočí a máma se mě ptala, proč to vůbec dělám. Odpověděla jsem jí, že je mi přes čtyřicet, celou svou kariéru jsem byla až na moje prsa přirozená a teď prostě hodlám podstoupit operaci,“ řekla bývalá modelka. 

„Je mi přes čtyřicet, tak proč ne? Každý ví, že to dělám, a každý si mě kvůli tomu dobírá, ale já to stejně vyzkouším. Je spousta lidí, kteří podstupují různá vylepšení, ale tvrdí, jak jsou přirození. Při pohledu na ně si říkám: 'Děláš si ze mě legraci?!'" vyjádřila se Katie. 

Podívejte se do naší galerie, jak se Priceová v průběhu let měnila. 

VIDEO: Dívka si nanáší rtěnku pomocí bujného výstřihu

Video
Video se připravuje ...

Dívka si nanáší rtěnku pomocí bujného výstřihu youtube

Fotogalerie
113 fotografií