Za temnou minulostí, kterou Evžen úzkostlivě tají, stojí právě jeho bývalá žena Hana Šmídová. Tu ztvární Adéla Gondíková a do seriálu naskočí pěkně zostra. Hned první setkání s Evženem bude pořádně vypjaté.

Pro Evžena je Hana příčinou všeho zlého, co ho v životě po konci jeho fotbalové kariéry potkalo. Kdysi do ní byl hodně zamilovaný. Oženil se s ní, dokonce s ní začal i podnikat. Za peníze, jež si vydělal jako nadějný fotbalista, koupil penzion ve Špindlu, který pak společně provozovali. On se o něj staral jako správce, ona zajišťovala to ostatní. Šmýdovým se vztah po několika letech bohužel rozpadl. Evžen tak přišel nejen o ženu, ale i o majetek a střechu nad hlavou…  

Evžen udělal za minulostí tlustou čáru a plánuje společnou budoucnost s Blankou v podání Lindy Rybové. Teď ho však doženou stíny minulosti v podobě bývalé ženy Hany. Evžen ji neviděl spoustu let, nic o ní vlastně neví. Nyní se ukáže, že ona ho tak úplně ze zřetele neztratila. Ví totiž, kde ho hledat, což je už samo o sobě podezřelé. Navíc ho nevyhledá jen tak. Má k tomu svůj důvod… Že by i u ní platilo, že stará láska nerezaví, a chtěla ho nazpět poté, co se mu začalo dařit na všech frontách? Anebo je za jejím náhlým zájmem o něj něco jiného? Jakou hrozbou je pro vztah Blanky a Evžena?

Na Nově jsem strávila spoustu let, takže tu znám opravdu hodně dobrých lidí. A s některými z nich se teď potkávám i v Ulici. Totéž platí i o hercích. S většinou z nich se znám už dlouho. Například s těmi, s nimiž bude moje postava nejvíce ve styku. S Lindou Rybovou, Martinem Fingerem a Vasilem Fridrichem se známe opravdu dobře. S Vasilem se potkáváme v rádiu, kde děláme s Terezkou Kostkovou Blízká setkání, s Martinem Fingerem hraje můj bratr v Činoherním klubu a s Lindou Rybovou jsme byly spolužačky (ona je samozřejmě mladší, ale už na škole jsme se potkávaly),“ uvedla nová postava Ulice Adéla Gondíková. Seriál můžete sledovat každý všední den od 18.30 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

První setkání Adély Gondíkové s Martinem Fingerem coby bývalými manželi. TV Nova

Fotogalerie
79 fotografií