Lucie Vondráčková dostala v Ulici roli učitelky Soni, která se nebojí říct vlastní názor a jít si tvrdě za svým. „Soňa půjde Otíkovi (Filip Rajmont) hodně na nervy. Ale, bude z něj díky ní zdravější a studovanější člověk. Jen je to prostě taková huba nevymáchaná. Soňa samozřejmě. Ale z reakcí mám takový zajímavý dojem, že Soňa do Ulice tak nějak organicky zapadla a už mezi Uličníky prostě patří. A z toho mám díky divákům za ni i za scénáristy velikou radost. Ona je tam takový vichr z hor, a to asi diváky baví. A samozřejmě správně čujou, že kolem téhle ženské bude pořád rozruch. Ale takový srandovní,“ prozradila Vondráčková o své roli Soni.

Věděla, že natáčení oblíbeného a nekonečného seriálu bude časově náročné, proto se doma radila se syny. „Než jsem do Ulice šla, radila jsem se během rodinné porady s kluky. Řekli, že to dáme a ať Soňu určitě vezmu. Trošku je podezřívám, že jsou i někdy rádi, že jsem na place a mají klídek,“ přiznala Lucie s úsměvem.

A skutečně, na natáčení nyní tráví tolik času, že už se ateliéry staly jejím druhým domovem. „Když mi poprvé ukazovali ateliéry, byla jsem jak Alenka v říši Divů. Víte, já mám hodně ráda interiérový design a tady bylo na každém rohu, v každém bytě, v každém propojení různých seriálových světů tolik nápadů! Vůbec jsem nechtěla jít pryč. Je to jako když jezdíte do svého druhého domova. Všechno funguje, víte kolik, na co máte času, nikdo nestresuje, nikdo nezdržuje. Prostě takový ideální stav. A ani vařit nemusíte. O všechno je hezky postaráno a vy se můžete soustředit na svou práci,“ pochvalovala si herečka prostředí kolem natáčení. Seriál Ulice můžete sledovat ve všední dny v 18.30 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes! David Turek, Elmer Carvalho

 

Fotogalerie
48 fotografií