Psaní čtvrtého dílu mu šlo zjevně od ruky. Jako by si v něm tak trochu dělal legraci sám ze sebe a svého milostného života, němž nejdřív vyměnil přítelkyni Anetu Vignerovou (35) za milenku Denisu Nesvačilovou (32). Pak se na chvíli vrátil k rodině, poté znovu utekl k milence, aby si zakrátko vzal za ženu Anetu.

Nejsme labutě

Ve včerejší Osadě tak padaly z úst Standy Majera (45) v roli záletného policisty Fraňka hlášky jako: „Vztah není o tom toho druhého vlastnit...“ Nebo třeba: „Člověk ve své podstatě není monogamní. My opravdu nejsme labutě!“ Franěk totiž o víkendech spává se svou osadní bytnou Lucií v podání Ivany Chýlkové (59) a přes týden mu zase dělá společnost sexy Slovenka Gabika (Kristína Svarinská) z psychoterapeutického kurzu. A místo aby si jednu z nich vybral, rozhodne se je přemluvit k polyamorii. Tedy společnému soužití v toleranci.

„Vy říkáte nevěra? Já říkám láska všem!“ tvrdí Kolečko ústy svého hrdiny. „Pořád lepší než lhát, žárlit a podvádět. Je fascinující, jak ta polyamorie ve vztahových vzorcích funguje. Má to fakt něco do sebe,“ reagovala Fraňkova bytná, než zjistila, že se to týká jí.

Nebetyčný idiot

„Franěk je nebetyčnej idiot a Ivana Chýlková musela předstírat a hrát, že to nevidí a je do něj zamilovaná. Velmi bych za to Standu ocenil, protože uhrát tuhle roli takhle dobře je fakt zázrak,“ prohlásil režisér Radek Bajgar (61) na besedě o seriálu ve Varech, kde byl i scenárista. „Děkuji, to je moje autobiografická postava,“ reagoval na něj Kolečko. Seriál Osada 2 můžete sledovat každý pátek od 20.10 hod. na ČT1.

Video
Video se připravuje ...

Jana Plodková: V druhé sérii Osady přitvrdíme! Hana Höschlová

Fotogalerie
29 fotografií