"Iveta je na vrcholu. Její sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, dostává velké role ve filmech a má muže, kterého všichni obdivují. Ovšem stále postrádá to, po čem touží nejvíc: Ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu... " tak těmito slovy uvádí tvůrci novou řadu seriálu Iveta, který měl 25.4. v Lucerně svou premiéru.

Dveře se otevřely vzácným hostům, kteří se rádi nechali pohltit příběhem z pod režijní taktovky režiséra Michala Samira. Už teď se mohou diváci těšit opět na Annu Fialovou (27) v roli Ivety a Ondřeje Gregora Brzobohatého (40) v roli Ladislava Štaidla (†75).

Kdopak ale všechno si premiéru nenechal ujít?

Nejsdílnější byl režisér minisérie Michal Samir, který do nebe vychválil výkon Ondřeje Gregora Brzobohatého v roli Ladislava Štaidla (†75). Jako neherec mezi ostatními zazářil.

"Obsazoval jsem herce s plným vědomím, že to zahrají, tak já chci. Ale u Ondry to bylo jinak. On do toho vstoupil jako člověk, co své neherectví dohonil svou pílí. A ta série je o právě o těch dvou. O Ivetě a Štaidlovi."

Na dotazy, na co se máme těšit v každém díle, odpověděl: "První díl je o dosažení slávy, druhý o zlomu a pádu, třetí je nejdojemnější. Každý udělá se mnou něco jiného."

Samotný Brzobohatý dorazil v ležérním oblečení  a s výraznými obroučkami a nešetřil polibky pro přítomné dámy. Od kolegyně Anny Fialové, až po přítelkyni Danielu Písařovicovou....Natáčení si prý nejen užil, ale složil dokonce k sérii hudbu. "Já se snažil hudbu složit tak, aby vycházela z Ivetiny zranitelnosti."

Jeho podoba se Štaidlem byla prý tak neuvěřitelná, že se radši musel zeptat mámy, jak to mezi nimi v minulosti bylo, dodal s úsměvěm.

Samotná seriálová Iveta v podání herečky Anny Fialové dorazila v originálním džínovém obleku s prostou černou bandáží přes prsa a šla z náruče do náruče.

Spokojený Osar Hes alias Rudolf Hrušínský nejmladší prozradil, že v sérii ho čekala žhavá postelová scéna z období, kdy Iveta natáčela snímek Svatba upírů. A na dotaz, na co se nejvíce těšil, kupodivu nebyly polibky od jeho hereckých kolegyň. Největší zážitek prožil s hereckým partnerem. "Těšil jsem se na pana Hanuše, jestli uvidím, že je tak klidný jako na divadle." A opravdu se mu potvrdilo, že jeho herecký kolega je zenový mistr i před kamerou.

Na premiéru dorazil téměř kompletní herecký ansábl právě i včetně zmíněného  herce Hanuše, z hostů pak známý vymetač večírků Felix Slováček, zpěvák a herec Jiří Macháček, zpěvák Jan Bendig, Gábina Partyšová, Anna Kameníková, Patricie Pagáčová, dokonce i Milan Peroutka, který byl zachycen po boku své expřítelkyně Míši Tomešové, která na sebe oblékla půvabnou růžovou řízu. Po dlouhé době se na veřejnosti objevil i vítězný pár z první řady Love Islandu Laura Chrebetová a Martin Kulhánek.

K překvapení všech na premiéru dorazil i syn Ivety Bartošové - Artur Štaidl. A ačkoliv některé záběry o jeho mamince mohou být drsné, tak nakonec sebral odvahu se projít po červeném koberci do filmového sálu. Přece jen - podle jeho vlastních  slov se mu první série líbila! V módním obleku a zavěšen do půvabné brunetky jen minul s úsměvem novináře a usednul se svým krásným doprovodem na balkón.

Nenechte si i později ujít televizní premiéru 5. kvetna na stanici Voyo!

Video
Video se připravuje ...

Herec Saša Rašilov: Roli Karla Svobody (†68) v minisérii Iveta si vybojoval! Co vše pro to udělal? Markéta Reinischová

Fotogalerie
157 fotografií