Seriál Ulice na TV Nova oslovuje širokou diváckou obec díky svým zápletkám i postavám z různorodých generačních skupin, takže si v něm každý najde to své. Velký zájem vzbudily dvě nové posily, které se ukázaly v uličním gymnáziu – dvojčata Marek a Matěj Dvořákovi, a to nejen díky tomu, že to jsou sympaťáci, kteří okamžitě zapadli do nového kolektivu, ale také díky svým představitelům.

Těmi jsou pohlední teenageři Jan a Jiří Dlouzí, synové zesnulého herce Vladimíra Dlouhého (†52) a herečky Petry Jungmanové (51), kterou diváci Ulice znají coby Martu Kohákovou. A svému slavnému tatínkovi (a stejně tak mladšímu bratrovi Michalovi) oba chlapci jako kdyby z oka vypadli!

V Ulici kluci působí od začátku jako bezproblémoví pohodáři. Ovšem stačilo pár týdnů, aby si je vzali na mušku jejich profesoři – třídní učitelka Magda Procházková v podání Veroniky Čermák Mackové (29) a její kolega Ota Puklický s tváří Filipa Rajmonta (45). Dvojčata se zařadila do školního průměru, ovšem jejich výsledky jsou jako jízda na horské dráze – zatímco u tabule docela excelují, písemky mají více než mizerné. A právě to zaujalo jejich kantory natolik, že si na ně spolu se zástupcem ředitelky školy Prokopem Junkem, kterého hraje Ondřej Studénka (37), posvítili.

Video
Video se připravuje ...

Seriál Ulice je plný dramatických okamžiků! TV Nova

Právě Prokop chtěl přijít věci na kloub, a tak pošle písemky kluků grafologovi, jenž má přeci jen cvičenější oko než pedagogové a všimne si každé odchylky v písmu. Jen co od něj dostane první výsledky, dají s kolegy hlavy dohromady, jak postupovat dál. Nakonec přistoupí ke konfrontaci kluků s jejich písemkami. Reakce dvojčat všechny hodně překvapí, protože díky tomu pedagogové kápnou na další záhady, jež se kluků týkají. A přestože se bude zdát, že k nim jsou Marek a Matěj upřímní, jejich odpovědi je moc neuklidní… Proč? Jak to chodí u nich doma? Sledujte každý všední den!

Fotogalerie
35 fotografií