Bratři Jan a Jiří Dlouzí ve svých nových rolích přestoupí na gymnázium do třídy profesorky Magdy v podání Veroniky Čermák Mackové. „Zvažoval jsem všechny možné cesty, ale moc dlouho jsem neváhal, protože jsem byl z role nadšený,“ prozradil Jiří Dlouhý k nabídce na seriál.

Jeho bratr Jan byl váhavější. „Nabídka z Ulice mě překvapila. Ze začátku jsem si nebyl jistý, jestli bychom měli tak pravidelný natáčecí rozvrh přijmout, když jsme prvním rokem na pražské konzervatoři, kde se zameškání vyučovacích hodin bere jako ‚fatální čin‘. Rozhodli jsme se, že budeme točit hlavně o víkendech, tak jsem nabídku s klidem přijmul. Těšil jsem se na pravidelné natáčení, protože je to pro mne dobrá praxe. A zároveň zábavná. U natáčení se člověk opravdu nenudí. Na place jsem často nervní. Ale když se točí, tak jdou nervy stranou,“ svěřil se Jan.

Seriál Ulice pro ně není žádnou novinkou. Znají ho už z raného dětství, kdy v něm hrála jejich maminka Petra Jungamannová. Ta si tehdy zahrála postavu Martu Seidlové, bývalou manželku Libora Seidla (Martin Pechlát) a maminku Mikiho (Václav Matějovský).

V Ulici si zahrají kluky Matěje a Marka Dvořákovi, které si budou zpočátku na škole všichni plést. Oba sportují, jsou to sympaťáci, kteří se o sebe dokážou už celkem slušně postarat. Zároveň mají ale i svůj vlastní svět, jenž se začne v jejich příběhu pozvolna odtajňovat. Zasáhnou tak nejen do dění u Magdy a jejích blízkých, ale také u Klímových…

Video
Video se připravuje ...

Dcera fotbalisty Ujfalušiho v Ulici zápasí se silnými depresemi a zakusí hrůzu sebepoškozování tv Nova

Fotogalerie
46 fotografií