Odchod ze soutěže, kdy Ivka vyhořela na přípravě netradiční snídaně, tak pro ni rozhodně neznamenal konec všemu. Naopak! Chopila se příležitosti a v Brně, kde tato Slovenka žije, rozjela vlastní byznys.
„Šla jsem do MasterChefa proto, abych se o kousek přiblížila ke svému velkému snu a ten byl mít vlastní haluškárnu. Jídlo, na kterém jsem vyrostla a které je mou srdcovkou,“ vysvětluje Ivka.
Typické slovenské jídlo ovšem nevaří pouze na klasický způsob s bryndzou, ale v nabídce má i sladké varianty. Zatím halušky pouze rozváží nebo si pro ně lidé mohou zajet k okénku, ale možná je jen otázkou času, kdy se Ivka posune zase o stupínek výše a otevře vlastní restauraci...
Nezastavila ji ani mrtvice
Srdce diváků si Slovenka získala nejen milým vystupováním a vařením. Nikdy nezapomínala na to, odkud pochází, ale zaujala je i svým životním příběhem. Ivka je velká bojovnice.
Před dvěma lety dostala mrtvičku a z minuty na minutu ochrnula na půlku těla. Maminka dvou holčiček Natálky a Paťky (otcem je bývalý hokejista NHL či Komety Tomáš Malec) se nevzdala a dnes by málokdo řekl, že měla kdy problém se znovu postavit na nohy.
MasterChef Česko 2022: Co se skrývá pod poklopem? TV Nova