Sympatický Robin v soutěži MasterChef sklízí jeden úspěch za druhým, někteří lidé ale stejně na sociálních sítích komentují hlavně jeho vzhled. Na první pohled na mladíkovi není nic neobvyklého, při bližším prozkoumání si ale diváci povšimli, že má jedno oko trochu vypouklejší, než druhé. A okamžitě se rozjely diskuze a spekulace, proč tomu tak je. 

Robin si z toho naštěstí nic moc nedělá, rozhodl se ale lidem poskytnout nějaké ty odpovědi. „Kauza Robinovo oko! Já jsem se vždycky smál lidem, kteří se takhle vyjadřovali osobně na Instagram, a teď jsem v pozici, kdy dělám to stejné, takže se cítím trošku trapně, nicméně to oko je moje, narodil jsem se s ním,“ prozradil v krátké video zpovědi na svém instagramu. 

»Nemám superschopnosti!«

Naštěstí prý za drobnou anomálií nevězí žádná choroba ani zdravotní potíž. „Nejsem nemocný, nemám rakovinu, nemám nemocnou štítnou žlázu, nemám superschopnosti, nemám na tom oku noční vidění, to oko je relativně normální," vysvětlil Robin se smíchem a vyvrátil některé z oblíbených teorií. 

Drsná nehoda v dětství

A co se tedy vlastně stalo? Robin v dětství prodělal vážnou nehodu, která oko poznamenala. Stačilo málo a mohl o něj přijít úplně... "V deseti letech se mi stala nehoda, kdy se mi zapíchla kovová tyčka mezi oko a lebku, a to oko mám prostě vychýlené. Tím pádem, když jsem nervózní nebo mimo svou komfortní zónu, tak trošku vytřeštím oči, a tam to jde hodně vidět. V kuchyni MasterChefa jsem byl pořád mimo svoji komfortní zónu, takže tam je to hodně vidět,“ prozradil. 

Mindráky netrpí

Ze své zvláštnosti se nicméně rozhodně nehroutí. "Nemám z toho mindráky, kdybych je měl, tak asi nejdu ani do televize. Netrpím kvůli tomu depresemi, takže je to v pohodě. Esteticky mi to samozřejmě trošku vadí, chtěl bych si ho asi nechat v budoucnu nějak upravit, ale jinak je to oko normální. Dokonce v něm mám méně dioptrií, než ve druhém,“ svěřil se fanouškům se smíchem. 

Video
Video se připravuje ...

Robin Nguyen z MasterChefa promluvil o své oční vadě. Instagram

Fotogalerie
30 fotografií