V úterní epizodě se mimo jiné představí designérka Vanda, která porotu pobaví už svým příchodem. „V životě jsem docela impulzivní, a co mě napadne, to udělám. A ten komplet, šaty s jídlem, mě bude vystihovat, protože dělám divočinu a na sobě mám divoké barvy,“ svěřila se stále usměvavá Vanda, která se pustila do přípravy jeleního hřbetu. Výběr masa však vyvolá u poroty lehké rozpaky, protože se jí na něm něco nepozdává. 

Recept z velryby i učitel s celou třídou

Divákům se představí taky Milan, který vyrůstal v dětském domově a jeho snem je do budoucna podobně znevýhodněným dětem pomáhat, nebo bývalý bodyguard, který hlídal české i světové celebrity, či učitel zeměpisu původem z Bosny, kterého do studia doprovodila celá jeho třída. A přijdou i neobvyklé chutě – jedna ze soutěžících si například připravila recept z velryby.

Ve středeční epizodě se mohou diváci těšit například na Francouzku Maliku, která jako manželka diplomata zcestovala velkou část světa, nebo vegetariánku Pavie, která se narodila jako muž, ale rozhodla se zůstat věrná sama sobě a své ženské podstatě. „Věřím, že za tu krátkou dobu, kterou žijeme, bychom se měli snažit být tou nejlepší verzí sama sebe,“ svěřila se, co ji pohání vpřed.

Bizarní snaha zaujmout, nebo sabotáž?

Nebude však nouze ani o bizarní kuchařská vystoupení. Některá z nich u poroty dokonce podnítí úvahy, jestli se nejedná o nějaký druh sabotáže.

Kdo zaplní zbývající místa v TOP 30? A padne i poslední zlatá karta? To diváci zjistí v úterý 6. a ve středu 7. září ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko 2022: Co za maso si přivezla Vanda? TV Nova

Fotogalerie
91 fotografií