Herečka Míša Tomešová (30) si během Výměny manželek vyzkoušela, jak těžké je stát se na deset dní maminkou-samoživitelkou. V druhé rodině se totiž musela sama postarat o čtyři holčičky. Desetidenní pobyt v Meziboří u Litvínova jí dal především jedno: „Uvědomění si devízy úplné rodiny. Ten chlap tam v jistejch ohledech fakt chyběl,“ vysvětlovala dodatečně pro Nova Plus. Uvědomila si, jaký poklad ve svém manželovi má – mimo jiné i proto, že domácnost vedou společně a může se na něm v lecčems spolehnout, zatímco v druhé domácnosti musela žádat o chlapskou pomoc sousedy.

V reality show byla Míša nadšená, že měla na péči čtyři děvčátka. Doma má totiž dva chlapečky. Dcera je jejím nesplněným přáním... Pořídit si třetího potomka však zatím neplánuje. „Já jsem neplánovala ani jedno dítě. Pokud si k nám nějaký dítě najde cestu, tak to bude stejně neplánovaný jako ty první dvě,“ krčila rameny. „Ale momentálně si nedokážu představit, že bych teď opustila nějakou svoji pracovně-mateřskou zónu v tý fázi, ve který teďka je, a pustila se do dalšího miminka. Ale nic nevylučuju, jsem mladá na to, abych teď řekla, že další dítě už nebude.“

VIDEO: Výměna manželek: Míša Tomešová neudržela slzy, co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Míša Tomešová neudržela slzy, co se stalo? TV Nova

Michaela (32), která měla možnost strávit nějaký čas po boku zpěváka Romana Tomeše (33) známého z primácké Slunečné, brala pobyt v Úvalech u Prahy jako příjemnou dovolenou. Mladý hudebník ji vzal například na muzikál Noc na Karlštějně, kde sám účinkoval. Po návratu domů se ale nic moc nezměnilo. Stále tráví mnoho hodin v práci, údajně až 17 hodin denně, a má štěstí, že jsou její dcery tak šikovné, že se o sebe dokáží v podstatě postarat samy.

„Měla jsem nějaký zdravotní problémy, ale ty už budou brzo v pořádku. A holky chodí do školy, občas zlobí, občas ne,“ smála se s odstupem času. „Máme se dobře, ale pořád se můžeme mít ještě líp.“ Své čtyři potomky má se dvěma muži, ti ale o dívenky nejeví zvláštní zájem. A žádní další muži se v jejím životě zatím neobjevili. „Jeden proběhl, ale... nebylo to pořád ono, takže stále hledám, abych tak řekla,“ dodala mladá maminka.

Fotogalerie
33 fotografií