Kotek s Prachařem v populární televizní soutěži celkem pravidelně drtivě prohrává, Jakub má totiž neuvěřitelné štěstí při roztáčení závěrečného Kola štěstí. Nejinak tomu bylo i ve včerejším díle.

Karlosi, hlídej ho!

Jestli zase něco vytočíš, tak tě tady Karlos vynese v zubech!“ varoval Vojta předem svého protivníka. A pro jistotu postavil Vémolu ke kolu, aby si Prachaře ohlídal. „To je v pohodě, já jsem stál u dveří patnáct let,“ žertoval bijec, který začínal jako vyhazovač v londýnských klubech. Ani to ale nepomohlo a Kuba opět vytočil maximálních 50 bodů! A pak se mohl radostí pomást, že opět vyhrál...

Utíká před ním

Nelze se divit, že s ním Vojta nechce mít nic společného a po natáčení spolu rozhodně nechodí do hospody ani kavárny. „Po každém díle, kdy zvítězím, což je v podstatě po každém díle, ho zvu na kafe a větrník. Už tři roky nemá čas, já nevím...“ rýpnul si do Kotka Prachař, který svému protihráči uštědřuje v oblíbené primácké show jednu drtivou porážku za druhou.

Urážky létají vzduchem

Kotek s Prachařem si coby kapitáni týmů dokonce osvojili metodu »trash-talk«, kterou s oblibou používají právě zápasníci. Spočívá v urážení a zastrašování soupeře před zápasem. „My s Kubou máme trash-talk před každým pořadem,“ prozradil Kotek s tím, že prohrát v televizi nebo ringu je z jistého pohledu podobné.

Video: Vyhrocený Vojta Kotek v Máme rádi Česko. Opustil studio a na Prachaře vzal židli!

Video
Video se připravuje ...

Vyhrocený Vojta Kotek v Máme rádi Česko. Opustil studio a na Prachaře vzal židli! FTV Prima

Fotogalerie
37 fotografií