Se Slunečnou se FTV Prima podařil skutečný „majstrštyk“. Hned napoprvé se jim podařilo sesadit z příčky sledovanosti divácky velmi oblíbenou Ordinaci v růžové zahradě 2, a pak už jí nikdy nedali možnost se na špici žebříčku vrátit. A jak se zdá, bodují zatím i s novým seriálem ZOO, v jehož hlavní roli září populární herečka a zpěvačka Eva Burešová (28). Minulý týden byly seriály ZOO s Odznakem Vysočina proti sobě postaveny v hlavním vysílacím čase - a výsledek byl velmi vyrovnaný.

U diváků sice bodoval Odznak Vysočina, který sledovalo 1,39 milionů lidí starších patnácti let, první díl ZOO si pustilo „jen“ 1,33 milionů. Zdálo se tedy, že v Česku převažuje počet fanoušků detektivek nad takzvanými vztahovkami. Jenže poté, co se milovníci televizní zábavy seznámili s novými hrdiny a novými příběhy, se karta otočila! Ve čtvrtek 20. ledna se do vedení prodraly (prozatím) komicky laděné epizodky ze zoologické zahrady, kde pracuje mnoho svérázných hrdinů.

VIDEO: Nová krimi Odznak Vysočina: Proč na natáčení Zmrzlá mrzla?

Video
Video se připravuje ...

Nová krimi Odznak Vysočina: Proč na natáčení Zmrzlá mrzla? Petr Macek

Čísla tentokrát mluvila jasně: Podle serveru MediaGuru si seriál ZOO udržel publikum ve výši 1,3 milionů diváků z minulého týdne a stal se tak nejsledovanějším pořadem čtvrtečního „prime time“ ve skupině 15+. Odznak Vysočina oproti tomu sledovalo 1 milion a 167 tisíc lidí (což sečteno a podtrženo znamená, že od minulého týdne přišel celkem o 224 tisíc diváků). Přesto však dosáhl nejvyšší sledovanosti ve věkové kategorii 15-54 let.

Fotogalerie
34 fotografií