Když v roce 2016 vyšla jednoduchá dětská písnička Baby Shark, asi nikdo nečekal, že z ní rychle bude celosvětový megahit. Právě to se ale stalo: a po pěti letech od vydání dokonce pokořila hranici 10 miliard zhlédnutí! To se zatím žádnému jinému videu nepodařilo. 

Popěvek o žraločí rodince žijící v oceánu se dlouhou dobu držel na špici nejsledovanějších videí. V listopadu 2020 ho ale předhonil letní hit Despacito Louise Fonsiho a reggaeton zpěváka Daddyho Yankee. Píseň nazpívala zpěvačka a dabérka Hope Segoineová. 

Baby Shark si teď pomyslný trůn uzmul zpět. „S radostní oznamujeme, že náš milovaný Baby Shark pokořil další pozoruhodný milník,“ uvedl Min-seok Kim, výkonný ředitel společnosti Pinkfong, která za písní stojí, v oficiálním prohlášení. 

„Byla to skutečně významná cesta, sledovat, jak Baby Shark spojuje lidi po celém světě, a nemůžeme se dočkat, až představíme Baby Sharkova další dobrodružství,“ oznámil. Původní píseň nazpívala zpěvačka a dabérka Hope Segoineová. Co fanoušky čeká dál, to zatím společnost tají. 

VIDEO: One day more! Tuhle parodii na slavný song musíte slyšet

Video
Video se připravuje ...

One day more! Tuhle parodii na slavný song musíte slyšet Ben Marsh

Fotogalerie
29 fotografií