Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž v županu a beranici odklízel sníh plamenometem: Doma to raději nezkoušejte

Autor: jžk - 
30. prosince 2020
20:58

Internet obletělo video, které jako by vypadlo ze známé komedie Vánoční prázdniny. Timothy Browning z Kentucky na něm odklízí sníh pomocí plamenometu, oblečený jenom v županu, papučích a beranici!

Timothy Browning se pro virální video rozhodl převléct za bratrance Eddieho z rodinné klasiky Vánoční prázdniny. Jen v županu vzal svůj plamenomet a šel uklízet sníh z příjezdové cesty, zatímco jej jeho přítelkyně natáčela.

Browningova odklízecí služba, Bůh žehnej americkým vidlákům!“ sdílel své video na facebooku. Na něm zažehne plamenomet a lokne si piva, které následně odhodí do sněhu. Na jednom záběru dokonce bujaře vypouští plameny do vzduchu, aby pozdravil projíždějící auto. Klasický Američan.

Na Štědrý den v Ashlandu v Kentucky, kde muž bydlí, napadalo mezi deseti až dvaceti centimetrů sněhu, proto vypadalo uklízení cesty od sněhu plamenometem tak efektně. Na facebooku sklidil za nápad ovace a někteří komentující se dokonce vyptávali, kde podobnou zbraň seženou. Blesk ale varuje, doma to rozhodně nezkoušejte!

frantacizek ( 30. prosince 2020 21:14 )

měl jsem tip na Sověta, tak teď jsem zaražen..

Zobrazit celou diskusi