Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Česká armáda sestřelila Santu na virálním videu: Tady naděluje Ježíšek!

Autor: rc - 
24. prosince 2021
18:00

V Česku letos dobývá sociální sítě vánoční video od Armády ČR.  Armádní dispečer  zachytí na radaru Santa Clause letícího s dárky pro děti a okamžitě do akce povolá gripeny, které ho sestřelí. Na Twitteru má už video s názvem „Tady dárky naděluje Ježíšek“ tisíce zhlédnutí.

Na nebi svítí měsíc v úplňku, je štědrovečerní noc a na nebi kočíruje svůj kočár Santa Claus, který popohání své soby k běhu! Ovšem Santa Claus si jaksi nevšiml, že se ocitl ve vzdušném prostoru České republiky. Nezvaného „vetřelce“ si rychle všimnou armádní dispečeři, kteří ho rozhodně nenechají se potulovat na území českého Ježíška! 

Do akce jsou povolání armádní letci, kteří Santa Clause zaměří a sestřelí. Santa dopadne na zem s rozsypanými dárky. Armádě však neuteče, protože už je na mušce tanků. „U nás rozdává dárky Ježíšek,“ stojí na konci videa Armády České republiky. Nakonec ale i pro Santu vše dobře dopadne.

Vánoční video si okamžitě získalo pozornost. Na sociální síti Facebook ho sdílelo víc jak sedm tisíc lidí a nahromadilo se pod ním doposud před pět set komentářů. Zareagoval na něj i kardinál Dominik Duka, který napsal jen: „Děkuji!“ Na Twitteru má víc jak dva tisíce lajků a přes čtyři sta retweetů. „Během natáčení tohoto videa nebyl zraněn žádný sob ani Santa. Po krátkém vyjednávání soby pochytali výsadkáři. Santovi byly vydány sáně ze Správ státních hmotných rezerv – dědictví po Dědu Mrázovi,“ dodala armáda ve videu s tím, že byl poté eskortován na území státních hranic, aby mohl pokračovat v cestě.

Video  Vánoční video Armády České republiky baví sociální sítě.  - Facebook/ Armáda České republiky
Video se připravuje ...

choseeeee ( 25. prosince 2021 08:21 )

super

andorea ( 24. prosince 2021 20:37 )

Za mne 👍, pobavilo.

Zobrazit celou diskusi