Seriálová hitovka Hra na oliheň se dočká druhé řady, přestože to poměrně dlouho vypadalo, že pokračování nebude. „Nemám dobře propracované plány pro Squid Game 2. Je únavné o tom přemýšlet,“ tvrdil podle Daily Mailu ještě nedávno režisér momentálně nejsledovanějšího seriálu, ale teď je vše jinak.

Režisér Hwang se zřejmě nechal přesvědčit tím, že oblíbenost jeho seriálu neopadá. „Mám skoro pocit, že nám nedáváte na výběr,“ uvedl směrem k seriálovým fanouškům a ujistil je, že se mohou těšit na další pokračování oblíbené Jihokorejské série, která se dočkala obdivu jak u seriálových fanoušků, tak u kritiků. Momentálně je prý v procesu plánování.

A o čem druhá řada bude? Diváci nepřijdou o svého oblíbence Gi-huna v podání herce Lee Jung-Jae, který se stal hrdinou první řady. „Gi-hun se vrátí a udělá něco pro svět,“ uvedl režisér a prozradil, že by se v pokračování také rád zaměřil na maskovanou postavu "Front Mana", který dohlíží na průběh her.

V seriálu Hra na oliheň se lidé uchází o účast ve hře, kde je hlavní výhrou pohádkový jackpot, až při první hře však zjistí, že buď je čeká výhra ve hře, anebo smrt. Nechme se tedy překvapit, jaké dobrodružství čeká na hlavní postavu Gi-huna, který sice v první řadě vyhrál astronomickou sumu, ale šťěstí mu stejně nepřinesla.

Video: Hra na oliheň - trailer

Video
Video se připravuje ...

Hra na oliheň - trailer Netflix

Fotogalerie
52 fotografií