Seznamovací projekt, který je založený čistě na práci expertů přes biologii a genetiku až po psychologii a vztahové poradenství, nalákal do své druhé série řadu zájemců a jedním z nich byla i láskychtivá Andrea. Obchodní zástupknyě je ze své povahy romantický typ, když se ale v průběhu let žádný princ na bílém koni neobjevil, rozhodla se vyjít štěstí naproti. 

„Líbila se mi první řada. A protože jsem dlouhodobě nemohla najít toho pravého partnera, řekla jsem si, proč to nenechat na někom jiném? Když bude vyhověno mým požadavkům na charakter a vzhled, mohlo by to vyjít. Každý hledáme svých sto procent protějšku. Pokud se otevírá nová možnost, jak ho najít, proč toho nevyužít?“ svěřila se se svými myšlenkami v televizní show.

Nové zkušenosti je otevřený i poštovní doručovatel Kadri. „Myšlenka, že vám experti na základě různých testů najdou vaši životní partnerku, byla lákavá. Chtěl jsem to zkusit a přitom jsem doufal, že mi experti najdou tu pravou,“ svěřil se v pořadu nastávající ženich, jehož přihlásili do Svatby na první pohled kamarád se svou přítelkyní. 

Podle expertů by to mezi dvojkou snílků mohlo klapat. „Ona je typ romantické ženy, má romantickou představu o životě. Myslím, že Kadri bude připraven pro ni ta romantická překvapení připravovat,“ komentuje výběr partnerů vztahový kouč Petr Jan Křen.

„Mně se na Kadrim líbí jeho gentlemanství. Dokáže ženě připravit snídani, koupit jí kytku a nebere to jako prvoplánový akt. On to tak opravdu cítí,“ oceňuje Kadriho kvality psychoterapeutka a koučka Mgr. Šárka Vávrová. Splní se Kadrimu a Andree jejich velké přání? Najdou společně lásku na celý život?

VIDEO: Svatba na první pohled: Druhý pár před oltářem, první krize u prvního páru!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Druhý pár před oltářem, první krize u prvního páru! TV Nova

Fotogalerie
45 fotografií