Do seznamovací show První večeře se mladý podnikatel přihlásil za účelem najít tu pravou. A tu také našel! Se Simone Hraškovou (33) si ve Zdeňkově restauraci padl do noty a teď spolu čekají dítě. Hrašková je totiž v druhém měsíci těhotenství. „Test jsem si udělala ze srandy, nečekala jsem to. Je to hodně rychlé, ale jsem šťastná. Asi to tak mělo být,“ říká Patrikova přítelkyně. Jeho čtyřletá dcerka Ema, kterou má s herečkou Kateřinou Krejčíkovou, tak bude mít sourozence a Patrikovi se konečně splní jeho sen o kompletní rodině.

Našla si herce

Sestra herečky ze seriálu Ulice mu ho totiž zničila tím, že se zamilovala do herce. Krásná blondýnka Simone mu však srdce opět otevřela, přestože ona sama byla trochu skeptická. „Moc jsem tomu nejdřív nevěřila. Říkala jsem si, že televize mi přece nemůže najít někoho, s kým to hned klapne,“ prozradila Hrašková. A jak to s nimi vypadá teď? „Bude i svatba. Chci manželku, chci úplnou rodinu. Simču si určitě v blízké době vezmu,“ svěřil se Veselý. Pohlreichova seznamka, která jejich románek započala, měla premiéru včera na TV Prima.

Rozpadlý sen

„Rozchod jsem nesl blbě. Když mi byly tři roky, můj táta od nás odešel. Celý život jsem si proto říkal, že když budu mít dítě, tak i úplnou rodinu. A bývalá partnerka mi to vzala…“ přiznal Patrik o svém předchozím vztahu s herečkou Kateřinou z Fidlovačky.

Seznamka podle šéfa

Show První večeře spočívá v seznámení naslepo. Nezadaní lidé, kteří do ní vstupují, jeden druhého vůbec neznají a poznají se až na místě pod dohledem kamer. Po společném jídle se nakonec rozhodnou, zda se chtějí setkat ještě jednou.

Video: Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu

Video
Video se připravuje ...

Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu Kisa Císařová

Fotogalerie
34 fotografií