Svatba na první pohled si získala pozornost televizních diváků prakticky okamžitě. Formát seznamovací show, ve které nezadané jednotlivce spárují nejrůznější odborníci, byl pro mnohé skutečně něco nevídaného. 

První série ale nakonec účastníkům moc štěstí nepřinesla. Nejdéle spolu zůstali Štěpánka Hadenová (31) a Pavel Dlesk (38), i oni se ale po čase rozešli. Značnou pozornost si získala také Natália Mykytenko (24). Nutno podotknout, že ne pouze tu pozitivní. Kvůli svému chování a silikonovému poprsí se stala terčem posměchu a nejrůznějších vtípků. 

Pro všechny, které reality show bavila, má TV Nova dobrou zprávu. S příchodem září totiž začíná nová série a svou šanci na lásku tak dostanou další nezadaní. Opět jim k tomu pomohou experti na DNA, psychoterapeuti, vztahoví kouči nebo odborníci na nonverbální komunikaci. 

Prvním párem, který dali letos dohromady, bude šestatřicetiletý programátor Jaroslav a sedmadvacetiletá operátorka Romana. Jak jim to vyjde, je zatím ve hvězdách, doufejme ale, že dopadnou lépe, než účastníci minulé série. 

„Kromě vizuální atraktivity existuje i biologická atraktivita, která je podvědomá, nemůžeme ji nijak procítit, stane se, aniž bychom to věděli. Myslím si, že tito dva by mohli splynout i vášnivým sexuálním vztahem, jen co se spatří,“ soudí expertka na DNA RNDr. Jaroslava Babková, PhD.

Výběr expertů tehdy kritizovali i mnozí diváci. „Ty dva teda dali dohromady opravdoví specialisté a genetička,“ komentovali ironicky například spojení Radka a Simony, které podle nich nemělo šanci. Experti se ale brání: dát dohromady kompatibilní jedince prý zdaleka nestačí. Nejvíce práce musí udělat partneři sami. 

VIDEO: Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra. 

Fotogalerie
76 fotografií