V úterý 27. července se v kině na pražském Andělu konala premiéra filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce, na níž se ukázala celá řada hvězd. Nechyběli samozřejmě představitelé hlavních rolí dvou svérázných youtuberů – Štěpán Kozub (25), herec stále populárnějšího ostravského Divadla Mír, Jakub Štáfek (31), jenž se na počátku dubna tohoto roku stal otcem. Jeho snoubenka, vizážistka Dominika Doležalová (28), totiž porodila jejich prvního společného potomka, dcerku s krásným jménem Olivie. Také Kozub je již vzdor svému nízkému věku otcem – manželku s dcerkou Anežkou (1) však nechal doma a na premiéru dorazil sám, celý oděný v elegantní černé a s rozhalenkou.

Dále se dostavila také moderátorka Štěpánka Duchková (48), která s sebou přivedla i své dva syny, či hned dvě účastnice reality show Svatba na první pohled. Zatímco Duchková byla v hledáčku všech přítomných kvůli divoce barevnému vzoru svých šatů, Petra Malíková (24) společně s Natálií Mykytenko (23) na sebe pozornost fotografů upoutaly docela jiným způsobem. Mykytenko, kterou fanoušci během „dokureality“ překřtili na ledovou královnu, byla díky svým silikonovým ňadrům zcela nepřehlédnutelná.  Petra, jíž příroda (a prozatím ani žádný plastický chirurg) takovou výbavičkou neobdařila, kolegyni patrně takový dekolt záviděla… a tak ho před objektivy alespoň políbila.

VIDEO: Klip k filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce

Video
Video se připravuje ...

Klip k filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce Do českých kin míří snímek 5. srpna.

V nejlepší životní kondici se předvedl Tomáš Magnusek (37), muž, jenž stojí například za kontroverzními Bastardy a za komediemi Jedlíci aneb Sto kilo lásky či Kluci z hor. Na premiéře chybět nemohl, jelikož si ve filmu Shoky & Morthy zahraje. Dříve korpulentní režisér, co měl ještě před rokem přes 170 kilogramů, se zde ukázal ve skutečně záviděníhodné formě. Již v lednu letošního roku se chlubil, že se mu během několika měsíců podařilo zhubnout neuvěřitelných 75 kilogramů - a vážně mu to ohromně sluší. O své proměně vydal dokonce knihu. Na další celebrity se můžete podívat do naší galerie.

Fotogalerie
41 fotografií