Největším zážitkem pro všechny byl pak souboj kytaristů – kdo s koho. Během celých prázdnin Frekvence 1 zorganizovala 8 Radiokempů, na každém byl vždy speciální hudební host. V této roli se vystřídali Pokáč, Marta Jandová, Xindl X, Sebastian, Miro Žbirka a také kapely No Name, Čechomor nebo právě Žlutý pes.

Radiokemp Frekvence 1 v Oseku začal ve 14 hodin a vrcholil od 19 hodin koncertem kapely Žlutý pes. Vše bylo po celou dobu přenášeno živě do éteru, aby si pohodovou letní atmosféru, jež v kempu panovala, mohli užít všichni. Návštěvníci mohli navíc na místě nahlédnout pod pokličku vzniku živého vysílání a seznámit se s oblíbenými moderátory Janou Knížkovou, Romanem Mikeschem a Robinem Sobkem, jež mohou slyšet každý den na Frekvenci 1.

Většina se přiznala, že si své oblíbené moderátory představovala úplně jinak. Doprovodný program byl během celého odpoledne nabitý různými soutěžemi. Chybět nemohl ani tolik oblíbený fotostánek vybavený různými bláznivými kostýmy, parukami a dalšími nezbytnými doplňky. Děti i dospělí si u táboráku užili opékání špekáčků.

Hlavní hvězdou kempu byl kapela Žlutý pes. Frontman kapely Ondřej Hejma uvedl na začátku: „Žlutá je dobrá. Bezvadný jsou žlutý klobouky Frekvence 1 na hlavách návštěvníků, navíc jsou tu samí skvělí lidé.“  Jako první song pak zahráli Modrá je dobrá. Během vystoupení zazněly hity jako Sametová, Indiánská dýmka míru, Finanční tíseň nebo Evropanka Blanka. U posledního zmiňovaného Ondřej Hejma připomněl, že s tímto songem vyhráli letos hned několikrát Českou hitparádu Frekvence 1.

Největším zážitkem pro všechny byl pak souboj kytaristů – kdo s koho. Kytaristé se předháněli, kdo je lepší a rychlejší. Po velmi dlouhém napínavém souboji nakonec vše skončilo vyrovnaně a přátelsky. Po koncertě se Ondřej Hejma ještě podepsal za kapelu na modrou kytaru Frekvence 1, připojil tak svůj autogram k ostatním hvězdám letošních Radiokempů Frekvence 1.

Na závěr akce si slovo vzal Robin Sobek, který všem poděkoval za bezvadnou letní atmosféru na letošních Radiokempech Frekvence 1. Rovnou posluchače pozval na příští ročník této již tradiční roadshow po českých a moravských kempech a také na Paráda fest, který proběhne 13. srpna 2022 v krásném prostředí přírodního divadla Konopiště.

VIDEO: Souboj kytaristů kapely Žlutý pes proběhl na posledním Radiokempu Frekvence 1

Video
Video se připravuje ...

Souboj kytaristů kapely Žlutý pes proběhl na posledním Radiokempu Frekvence 1 Frekvence 1

Fotogalerie
24 fotografií