Radiokemp Frekvence 1 začal ve 14 hodin a vyvrcholil hodinovým koncertem Sebastiana. Ten se během vystoupení svěřil: „Koncert na Radiokempu Frekvence 1 je pro mě velmi speciální v tom, že některé posluchače vidím a některé ne – ty, co nás poslouchají v rádiu.“ Radiokempy jsou specifické i tím, že koncerty jsou hodně kontaktní a fanoušci mají k dotyčným interpretům opravdu blízko.

Sebastian je s tím ale v pohodě. „Koncertů letos tolik není, tak jsem rád za každou příležitost,” uvedl pro Frekvenci 1 zpěvák. „První koncert letošní sezóny jsme měli na parníku, kde jsme na sobě byli hodně namačkaní. Takže tady to bylo úplně v pohodě.“ Nejprve během vystoupení zahrál svoji poslední novinku Stačí jen málo, po ní následoval jeho první sólový hit Toulavá. Samozřejmě nemohly chybět oblíbené skladby jako Cizinka, Prach, Hvězdy nebo Rub a líc. Na závěr pak zpěvák ještě podepsal speciální modrou kytaru Frekvence 1.

Video
Video se připravuje ...

Sebastian: Radiokemp Frekvence 1 je speciální, některé posluchače vidím a jiné ne Frekvence 1

Doprovodný program byl během celého odpoledne nabitý různými soutěžemi. Chybět nemohl ani tolik oblíbený fotostánek vybavený různými bláznivými kostýmy, parukami a dalšími nezbytnými doplňky. Děti i dospělí si u táboráku užili opékání špekáčků. Řada posluchačů Frekvence 1 byla velmi zvědavá, jak vypadají jejich oblíbení moderátoři Jana Knížková, Roman Mikesch a Tomáš Fíla, jejichž hlasy znají velmi dobře z každodenního vysílání. Ti, pokud zrovna nevysílali, tak se nestíhali fotit s tolika fanoušky a dávat jim autogramy.

Další zastávkou Radiokempů bude ve středu 18. srpna autokemp Velký Vír, tentokrát s sebou Frekvence 1 přiveze jako speciálního hosta kapelu Čechomor. „Na Radiokemp se velice těšíme, rozhodli jsme se fanouškům Frekvence 1 předvést zase trochu jiný Čechomor, než ten, který budou moct v létě vidět. Pojedeme totiž v menší sestavě a zahrajeme hlavně písničky z nejnovější desky Radosti život," slibuje za kapelu Karel Holas.