V nové epizodě se představí partneři, kteří žijí v Jablonci nad Nisou: Iveta (42), David (34), David (8) a Terezka (2). Rodinu do Výměny přihlásila sama Iveta, tvrdí, že je na všechno absolutně sama. David jí s ničím nepomůže a ani se nestará o děti. Kvůli tomu se oba partneři často hádají. Iveta tak doufá, že Výměna jejich vztah zlepší.

Druhá Iveta (33) žije s manželem Janem (36) a dcerami Annou (12) a Anežkou (8) ve vesničce jménem Brzice. Honza je velmi žárlivý člověk a dokáže bezdůvodně udělat obrovskou scénu. Iveta od Výměny očekává to, že si jí ostatní členové rodiny začnou více vážit. Stejně jako předchozí výbušná epizoda, jež skončila rozvodem, se ale ani tato neponese v poklidném duchu.   

Obě manželky budou mít od samého začátku s něčím problém, ať už je to výchova dětí, nebo nepořádek. Zanedbanou domácnost bude řešit hlavně dáma v náhradním zázemí ve vesnici Brzice. Doslova prohlásí, že je jí ze všeho na zvracení. Vše se navíc vyhrotí tím, když si na těle najde několik štípanců, které ji přinutí vyhledat lékařskou péči. S nejednoznačnými výsledky od doktora konfrontuje svého náhradního manžela. A hned je oheň na střeše.

„Máš to jediná ty. Chápeš, že to můžeš mít z koupání? Naposled ses koupala v sobotu a dnes je pondělí,“ rýpne si Jan. Na to Iveta odvětí, že je nesmysl, aby se koupala každý den. „Ale tady seš na vesnici, chodíš po baráku, hladíš si psy a říkáš, že jsi na ně alergická, tak se máš víckrát denně koupat,“ sjede ji jako malou holku.

„Jestli si myslíš, že tam jsou štěnice, tak běž na hotel,“ navrhne jí drze Honza, s čímž Iveta víc než souhlasí. „Aspoň se normálně vyspím,“ řekne a naštvaně odejde pryč. Honza neskrývá radost z vystrnadění své náhradní manželky z baráku. Dojde tak k předčasnému ukončení desetidenní výměny?

VIDEO: Výměna manželek: Pokousání od štěnic?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pokousání od štěnic? TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií