„Zkusila bych to znovu,“ uvedla v rozhovoru pro Novaplus žena z Kostelce nad Černými lesy s tím, že na Výměnu vzpomíná ráda. Největší radost prožívala v obklopení trojlístku sourozenců, kteří něco jako společně strávený čas s rodiči nepoznali. I to zmínila Katka jako největší rozdíl mezi oběma rodinami.

„My s dětmi trávíme hodně času, ale tam to funguje jinak,“ vysvětlila. Problém tkvěl nejenom ve věčně zaměstnané matce Kristýně, ale i v otčímovi, jenž před komunikací a utvářením vzpomínek s nevlastními dětmi utíkal za prací a návrhy na stmelení vztahů opakovaně shazoval. Jinak s Martinem žádný větší problém neměla. Ačkoliv...

Kateřina vylíčila děsuplný zážitek ze svého pobytu v Kozojídkách, který diváci u televizních obrazovek neměli možnost vidět. „Martin vzal gumového hada z auta a zavrtal ho do hlíny. Potom na mě zavolal, ať se přijdu kouknout na něco krásného. Já se šla podívat, ohnula jsem se a viděla hada, jenže jsem nevěděla, že je gumovej. S hráběma v ruce jsem utíkala až na druhou stranu pozemku!“ kroutila hlavou nad dětinským vtípkem.

Výměna její rodině částečně pomohla ve vystoupení z těžkého stereotypu, kvůli němuž se do pořadu přihlásili. Manžel Lukáš údajně omezil své hraní na počítači a věnuje se více dětem i chodu domácnosti. „Otevřelo mu to oči, že to není jenom o tom přijít z práce a usednout k televizi a hrám,“ vysvětlila. Zda se manželé drží Kristýniných rad a přestali rozmazlovat divokou Amálku, do toho už ale Katka nezabředla.

VIDEO: Výměna manželek: Problém s rozmazleným dítětem!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Problém s rozmazleným dítětem! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií