Výtky na toto téma padly i v tradičním rozhovoru mezi osmi očima a sama Kristýna, která žije v domácnosti s partnerem Martinem (32) a dětmi Lukášem (16), Eliškou (12) a Patrikem (8), uznala, že si za 10 dní bez nich uvědomila to samé a chtěla by do budoucna trávit víc času pohromadě jako rodina.

A jak to dopadlo? Kristýna si po natáčení začala hledat nové zaměstnání, aby vše zvládala líp. Povedlo se! „Času já mám osobně víc, změnila jsem práci, takže večer nikam neodjíždím a celé odpoledne a celý večer mám čas, který můžu rozložit mezi přítele a děti,“ prozradila v rozhovoru pro Novaplus.cz s tím, že s uvědomila, jak to bylo dříve vše příliš narychlo - od chvíle, co dětem končila škola, do momentu, kdy musela sama začít pracovat, vždy byly jen asi dvě a půl hodiny. Za tu dobu se prý nedalo nic stíhat. „Na udělání úkolů a nějakých povinností a víc nic...“

Také její partner Martin už se prý polepšil. „Přítel taky zvolnil, o víkendu nedělá – když tak jen na baráčku,“ odtajnila, jak to u nich doma chodí po natáčení. Zdá se, že problémy se tak vyřešily, není tedy divu, že Kristýna na Výměnu vzpomíná vlastně v dobrém. 

VIDEO: Výměna manželek: Problém s rozmazleným dítětem!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Problém s rozmazleným dítětem! TV Nova

Jak hodnotí deset dní v jiné domácnosti? „Nebylo to nejhorší. Já jsem měla asi největší problém s malou Amálkou. Být to moje dítě, dostane na zadek. To řeknu na rovinu a myslím, že to nebude názor jen můj, ale víc maminek. Je to dobrá antikoncepce, kdyby člověk plánoval další dítě, tak po Amálce určitě ne,“ vysvětlila rázně, jak jí rozmazlená dívenka změnila pohled.

Možná má díky tomu větší pochopení pro zlobení svých vlastních ratolestí, které se přímo během Výměny chovaly ukázkově. „Zrovna dneska jsem jim říkala, proč se takhle nezačali hádat před těma kamerama...“ naznačila, že jim vzorné chování nevydrželo napořád. Dozvěděla se od nich, že si přece nechtěli dělat ostudu. „Chvilku se poštěkaj, chvíli je to dobrý, jsou to děti,“ hodnotila pro Novaplus.cz Kristýna a hlavu si z toho nedělá. 

Jelikož ona s náhradním partnerem Lukášem vycházela dobře a stejně tak Martin si s Kateřinou rozuměli, není divu, že se i nyní obě rodiny občas vídají. Jsou v kontaktu přes telefon a společně občas něco podnikají - například se sejdou při grilování. 

VIDEO: Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo něj získal zasloužilou matku

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií