Co obě rodiny spojovalo? Prakticky všechno, a přesto byla každá z jiného těsta. Na obou březích panovaly neshody kolem výchovy dětí a vedení domácnosti. Dášu, která zakusila život v malebných Krkonoších, trápilo špinavé a páchnoucí prostředí a divoká třináctiletá Karolína, jejíž nezvladatelné chování nutilo náhradního partnera pít.

Marie se zase v Praze seznámila s absolutním nezájmem hlavy rodiny přiložit ruku k dílu nejen co se chodu domácnosti týče, ale i péče o čtyřletá dvojčátka. Ale zatímco Dáša se k problémům pokusila postavit čelem, Maruška si pobyt ve skromném měcholupském bytečku s všudypřítomnou kibicující tchyní rezignovaně odbyla.

Po deseti dnech v nevyhovujících podmínkách bylo zřejmé, že setkání obou rodin začne i skončí naprostou katastrofou. Dáša obvyklé podání ruky s vyměněnou manželkou vyměnila za vzteklý záchvat. „Kde jsi mě to nechala ležet? Ty jsi spala v čistém a voňavém! A co máš doma ty? Bordel, špínu, smrad a blechy,“ ječela na ni přes stůl. „Já se musím odblešit, chápeš?“ dodala hystericky.

Video: Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla! TV Nova

Marušce dále vyčetla absolutní neschopnost uklidit barák, zatímco je její manžel kvůli práci deset dní pryč. „Jsi normální? Čtrnáct dní se ti nemylo děcko,“ mlátila naštvaně dlaní o stůl. Několika vulgarismy mířenými na náhradní manželku se připojil i její partner, který Marii v posledních dnech výměny už nemohl přijít na jméno.

„Proč ho mlátíš?“ Zeptala se jí náhle Dáša a ukázala na Lukáše. Marie přiznala, že svého muže čas od času profackuje, když to přežene s pitím, domácí násilí ale odmítla. Řeč došla i na nezkrotnou Karolínu, kterou údajně šikanují ve škole. „Šikanovaná byla i v minulé škole,“ odvětila s klidem na Dášin emotivní výlev, načež si od Pepy vysloužila další vulgární oslovení.

Lukáš potvrdil, že se malá Karolínka během výměny pořádně činila, odmítala chodit do školy a nerespektovala ani jednoho z nich. O krádeži šesti tisíc z matčina bankovního účtu ani nemluvě. Pro Marii bylo problémové chování Karolíny velkým překvapením. „Zjistil jsem, že se hádáme většinou kvůli ní,“ pověděl své nevzrušené choti. „Já se ti nedivím, že piješ,“ prohodila Dáša soucitně.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií