Hlavní hrdina Stanislav Láník (Jan Cina) se kvůli touze stát se obsazovaným hercem zaprodá StB a leckdy jde až za hranice morálky. V posledním díle dokonce podrazí i vlastní sestru (Jenovéfa Boková), která je těhotná. 

„Neskutečný filmový zážitek, z Láníka je mi zle, zle, naprostá krysa! Ještě jsem mu trochu věřila, když nechal Vladimíra "milosrdně" skočit z okna a tvářil se u toho poněkud otřeseně, ale to jsem se šeredně spletla. Předhodil by kohokoli, jen aby vyvázl. Každopádně mockrát děkuji za tento vynikající snímek! Těžké spaní budu mít ještě hodně dlouho,“ píše jeden z diváků a většina s ním souhlasí. Ale jsou i tací, kterým poslední díl přišel slabý.

VIDEO: Spolu z domu: Jan Cina s přítelem zahřáli u srdce zdravotníky z Bulovky!

Video
Video se připravuje ...

Spolu z domu: Jan Cina s přítelem zahřáli u srdce zdravotníky z Bulovky! TV Nova

„Poslední díl podle očekávání zklamal. Předvídatelný konec byl více než jasný. Někdy až příliš dlouhé sekvence apod. Nechci tím nijak dílo snižovat, ale první dva díly byly skvělé,“ míní uživatel Milda. „Taková nechutná slátanina o ničem,“ přitvrzuje další. 

Až na pár jedinců většinu uchvátili herecké výkony, které byly skutečně strhující a velmi realistické. „Věřila jsem mu do poslední chvíle. Neskutečné herecké výkony a silné scény, ze kterých mrazilo,“ píše další divák. I když to byla ojedinělá minisérie, přesto se v neděli ani jednou nestala jedničkou večera. S 673 tisíci diváky skončila na třetím místě. 

VIDEO: Pád Cinova přítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše!

Video
Video se připravuje ...

Pád Cinova přítele Vančury na Lvech: Schody sjel po břiše! Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát Chcete 4 000 Kč na sport?

Fotogalerie
25 fotografií