Mladou lékařku a později záchranářku Brigitu Mrázkovou, které nikdo neřekl jinak nežli Bibi, si příznivci nekonečného nováckého seriálu o lékařích a zdravotnících z Kamenice zamilovali – nepochybně i proto, že tuto roli ztvárňuje křehká Marika Šoposká (30). Vzhledem k hereččinu druhému těhotenství ale museli scenáristé hodně s osudy její postavy čachrovat, a tak jí „naordinovali“ nevěru partnera a následný zhrzený odchod ze scény.

Přece jenom v jejím požehnaném stavu už nebylo tak docela bezpečné točit náročné scény jako například vyprošťování zraněných z úzkých chodeb. Šoposká pak přivedla na svět maličkého Vincenta (8 měsíců), který se stal mladším bráškou jejímu prvnímu chlapci, synkovi Benediktovi (5), a užívala si mateřský život plnými doušky – fanouškům ovšem chyběla. A tak tvůrci naplánovali její návrat!

„Tak miláčci, chtěli jste to, máte to mít! A já se moc těšim! Fakt!“ uvedla na sociální síti Šoposká, hvězda nejenom televizní obrazovky, ale i dabingu, a připojila hashtag „Bibi is back“, což česky znamená „Bibi je zpátky“. Není pochyb o tom, že Bibi jakožto Markova osudová láska notně zkomplikuje děj… „Děkuju za všechny vaše zprávy, vážím si toho a dělá mi radost, že vám to dělá radost,“ dodala herečka, sama překvapená a zároveň pobavená skutečností, že na instagramu její followery nejvíce zajímá Ordinace – a porody.

„Rodit už se mi kvůli vám znovu úplně nechce, ale tyhle růžový šatičky teda zvládnu, no,“ vtipkovala. Nutno podotknout, že v asexuálním lékařském mundúru vypadala naprosto báječně, a předvedla v něm neskutečně štíhlé nožky. Nikdo by rozhodně netipoval, že je už dvojnásobnou maminkou! „Tak koukejte. Ale občas i čtěte, to je taky důležitý, ne abyste jen koukali na bednu!“ mentorovala s nadsázkou.

VIDEO: Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká

Video
Video se připravuje ...

Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, říká Marika Šoposká Časopis Maminka / Karel Dlabač

„No hurá! To bude konečně zase zápletka! A moje mateřská bude barevnější,“ zaradovala se například herečka Kristýna Leichtová (34), která se proslavila coby přemoudřelá Ivuška v  sitcomu Comeback, a pro jistotu přidala i postskriptum: „Já to myslím fakt vážně!“ Přestože Ordinace dlouhá léta platila za nejsledovanější český seriál (alespoň do doby, než ji z pomyslného trůnu sesadila primácká Slunečná), mnozí lidé ji znevažují a jejím divákům se vysmívají. Je proto velice sympatické vědět, že ji sledují i jiné herecké hvězdy!

VIDEO: Akční scény Mariky Šoposké v Ordinaci: Musela na čtyři a slanit do šachty

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká: Musela na čtyři a slanit do šachty TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií