Herečka Lenka Zahradnická, která se proslavila v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2 či Modrý kód (v obou pořadech jí byly svěřeny role zdravotních sestřiček), počátkem června porodila dceru Jovanku. Doma na ni nečekal jenom milující partner, slovenský hudebník Michal Vavro, ale také dcerka Jasmína (2). Holčička, které budou v srpnu tři roky, už je totiž dost velká na to, aby si změny v domácnosti uvědomovala – a toho si byli vědomi i její starostliví rodiče.

„Byla jsem zvědavá, jak bude na miminko reagovat,“ přiznala na sociální síti Zahradnická, známá také jako Hedvika z nekonečné Ulice. Jako snad každá maminka, i ona měla podvědomý strach, aby na mladší sestřičku Jasmína nežárlila. Její obavy se však naštěstí nevyplnily! „Je to nejlepší ségra na světě! Teď vedle Jovanky mám pocit, že je jí dvanáct a je strašně dospělá!“ jásala Zahradnická.

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

„Přebaluje, hladí, když pláče, vysvětluje, půjčuje hračky a ochraňuje... Ukázala nám další součást sebe. Je nejen šídlo, neřízená střela, kominda, otesánek, vztekloun, srdcař, ale má v sobě i neuvěřitelnou něhu. Jsem na ni strašně pyšná!“ dodala šťastná herečka, která se snad v brzké době dočká i snubního prstýnku – ten zásnubní jí partner navlékl v podstatě přesně před rokem.

Nádherné vyznání směrem k dceři ocenily nejenom Lenčiny fanynky a příznivkyně, které si ji zamilovaly na televizních obrazovkách či na instagramu, kde pravidelně, s nadsázkou a humorem ventiluje své mateřské postřehy. Tyto pocity sdílely také její herecké kolegyně: například Marie Doležalová (33), která se v naprosto totožné situaci ocitla v březnu, kdy coby maminka dvouleté Alfrédy dala život synkovi Rudolfovi.

VIDEO: Exmilenka Dyka a Kluse se v roce 2015 pochlubila novým partnerem: A opět to byl muzikant!

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka Dyka a Kluse má další úlovek! Opět muzikant? MARKÉTA REINISCHOVÁ, TOMÁŠ SOVINSKÝ, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
82 fotografií