Již zítra se v soutěži MasterChef Česko rozhodne o prvním semifinalistovi. Na amatérské kuchaře čekají tři výzvy a ten, kdo je splní nejlépe, postoupí. Ostatní budou muset o další místa ještě zabojovat příští týden; odchod na balkon bude totiž znamenat ztrátu šance. Koncept vyřazování se obrátí naruby!

 „Už to, že jsem došla až sem je fantastický, ale strašně si přeji jít do finále,“ přiznává Ivka, která stále nevěří tomu, že už jsou jen čtyři a splnění snu je na dosah. První výzvou bude připravit fantastický pokrm z českých surovin, jako jsou například olomoucké syrečky, pivo nebo zvěřina.

Tato výzva pořádně potrápí Romana, jenž zápasí s chutí omáčky. „Mám hořkou omáčku no, snažil jsem se ji zachránit vším možným a tím jsem to celý přechutil. Vlastně to není moc dobrý,“ přiznává své obavy favorit soutěže.

Video: MasterChef Česko: Ze soutěže vypadl Pepa

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Ze soutěže vypadl Pepa TV Nova

Není sám. Problémy má i další z favoritů Pavel Berky„Pavle a tohle je co. Tohle je základ na omáčku?“ ptá se Radek Kašpárek, kterému se chuť ani vzhled nezdají. „Pavle, já nevím, máte patnáct minut do konce a ta omáčka by chtěla udělat znova. Vážně to není dobrý,“ doplňuje za souhlasného kývání svých kolegů nejobávanější z porotců. Pavlovi ale omáčka chutná, byť přizná, že konzistence a barva jsou trochu podivné.

Zachrání se nakonec oba oblíbení amatérští kuchaři a dostanou se do semifinále? To už zítra ve 20:20 sledujte na Nově po Televizních novinách.

VIDEO: MasterChef Česko: Boj o postup do semifinále ve jménu špatných omáček!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Boj o postup do semifinále ve jménu špatných omáček! TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií