„Inspirujte se MasterChefem. Tohle je dobrota za stovku, kterou vykouzlila v úterý Ivka,“ zveřejnila ve čtvrtek ráno, dva dny po odvysílání posledního dílu, oficiální facebooková stránka čím dál tím víc kritizovaného pořadu. Ivku v úterý večer poslaly na balkon vynikající bramborové taštičky s tvarohem, jenže diváci měli chuť na něco jiného.

„Dal bych si raději tu sraženou kohoutkovou polévku s výbornou těstovinou,“ prosil jeden z uživatelů o recept, s nímž Pavlína vyřadila největšího favorita soutěže Pepu. „Já bych prosila recept na tu supr polévku,“ přidala se další. „Ten pocit když sem dáš výherní recept a všichni tu místo pochvaly chtějí recept na to nejhorší z daného dílu,“ zhodnotil situaci v komentářích třetí.

Video: MasterChef: Romanovi zvoní hrana. Budou ho chyby stát místo v TOP 4?

Video
Video se připravuje ...

MasterChef: Romanovi zvoní hrana. Budou ho chyby stát místo v TOP 4? TV Nova

Kromě jasného „trollení“ sdíleli diváci nejrůznější obrázkové vtipy (memy), například kde se porotci rozhodují mezi Pavlínou a věhlasným kuchařem Gordonam Ramseym a na balkonek pošlou ji, srovnatelné recepty na polévku, jako je třeba česnečka z česnekových brambůrek zalitých horkou vodou, nebo prosby, aby ministr zdravotnictví Roman Prymula do svého připravovaného programu nových zákazů zařadil také neoblíbenou soutěžící. Zkrátka si z pořadu neuvěřitelně střílí (tzv. ho trollují) a baví se tím.

Diskuze se tradičně neobešla bez neprokázaných konspiračních teorií o příbuzenském vztahu mezi ní a porotcem Přemkem Forejtem (33), stejně jako o údajném protežování za účelem zvýšení sledovanosti.

VIDEO: MasterChef Česko: Ze soutěže vypadl Pepa

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Ze soutěže vypadl Pepa TV Nova

Fotogalerie
91 fotografií