Seriál Policie Modrava, v jehož hlavních rolích září slovenská kráska Soňa Norisová (46) jakožto emancipovaná vyšetřovatelka, a sympaťák Filip Tomsa (35) jako její mladý parťák, bezesporu patří v českých televizích mezi špičky. Neuvěřitelný 1 milion a 835 tisíc diváků přilákal k televizním obrazovkám případ zavražděné mladé krupiérky, jejíž smrt byla původně narafičená jako sebevražda. Seriál sledovalo dokonce ještě více lidí než minulý týden! Nová řada tohoto seriálu prostě táhne a Nova si nad takhle drtivým vítězstvím musí mnout ruce radostí.

Dvojka patřila také Nově, Příběhy českých zločinů, vyprávějících příběh dvou bratrů-dvojčat, jejichž příbuzní se začali „záhadně“ ztrácet, zaujaly na 658 tisíc diváků. Až na třetím místě se umístil nový český film Důvěrný nepřítel, který dávala Česká televize. Mysteriózní psychologický thriller z blízké budoucnosti o inteligentním domě, jenž měl premiéru v českých kinech minulý rok, sice v hlavních rolích představil Vojtěcha Dyka (34) a krásnou Gabrielu Marcinkovou (31), zaujal však jenom 597 tisíc sledujících. Přestože to není až tak malé číslo, v porovnání s Policií Modravou, je vidět skutečně obrovský rozdíl.

Čtvrté místo sledovanosti opět patřilo České televizi, Noře Fridrichové (41) a pořadu 168 hodin, který si pustilo 449 tisíc lidí. Televize Prima skórovala až pohádkovou komedií Strašidla režiséra Zdeňka Trošky (66), co do obýváků přilákala 388 tisíc zvědavců. Osudy rodiny hejkala Huga, která se musí potýkat s aktivním mladým úředníkem Patočkou musí se s rodinou pustit do běžného pracovního života se vším všudy, aby je nevystěhoval, zkrátka nebavila české diváky tolik jako detektivka, mordy a dramatický film o hypermoderním domě vybaveném umělou inteligencí, co frustruje své obyvatele...

VIDEO: Upoutávka seriálu Policie Modrava

Video
Video se připravuje ...

Policie Modrava Kristýna Léblová, Lukáš Červený, TV Nova

Fotogalerie
48 fotografií