2. díl (24. února)

Nový život černých vdov se komplikuje čím dál víc. Nejen, že se kolem neustále motá policie a snaží se přijít nehodě na kloub, ale každá z nich se musí potýkat se svými osobními problémy. O Renatu se uchází neodbytný soused Erik. Jakmile zjistil, že je z Renaty vdova, vydává se na lov.

Navíc je to psycholog, takže Johana čeká nějaký podraz. Veronika bojuje s dluhy, které jí po manželovi Honzovi zůstaly, a Johana se musí vyrovnat se skutečností, že má nechtěného syna Filipa. Navíc se objevila taška plná peněz, které by si rády užily a zaplatily jimi dluhy, ale nemůžou na sebe poutat pozornost. Do toho přichází Mirkův kumpán Sagy, který o existenci peněz ví a chce je pro sebe.

3. díl (3. března)

Zatímco Veronika bojuje s nevítaným nájemníkem Alexem, který je totální magor a chová se jak malé dítě, Renata ustanoví Johanu ředitelkou rodinné firmy. Ta se do vedení vrhne po hlavě a k ruce jí má být dispečerka Božena, která moc dobře ví, co se ve firmě odehrává, ale snaží se to před Johanou utajit. Mirek, který výbuch lodi jako jediný přežil, se skrývá před světem.

Myslí si totiž, že o výbuch lodi se postarali gangsteři z jedné konkurenční firmy. Proto se rozhodne zmizet navždycky, ale k tomu by se mu hodily špinavé peníze, které si kšeftařením vydělal a schoval do tašky. Detektiv Olin je přesvědčený, že výbuch lodi byla plánovaná vražda. Vdovy tím děsí a pražského šéfa Písaříka štve.

4. díl (10. března)

Mirek se přijde podívat na vlastní pohřeb a potká se tam se svou dcerou Lízou, kterou má s Renatou. Líze kromě Aštangy nikdo nevěří, že mluvila s tatínkem. Johana zjistila, že firma je na pokraji krachu, a Božena jí neustále hází klacky pod nohy. Renata, i přes přísný zákaz Johany, randí s Erikem. Má totiž strach, že by vše mohlo prasknout a Renata by se mohla před Erikem podřeknout.

Veronika svádí Filipa. Myslí si, že kvůli své nové kariéře sexy blogerky tak nejsnáze přijde k penězům. Písařík má osobní zájem na tom, aby Olin dále nepátral, ale ten se odmítá vzdát verze, že výbuch lodi nebyla rozhodně nehoda…

VIDEO: Čvančarová zažívá domácí násilí! Černé vdovy se chtějí manželů zbavit!

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová zažívá domácí násilí! Černé vdovy se chtějí manželů zbavit! FTV Prima

Fotogalerie
43 fotografií